Sidor

29 juni 2007

Han är svensexad!

Ååååh.. vad roligt! Min underbara vackra människa till man ringde nyss. En främling har kommit och hämtat honom när han var i Umeå och hälsade på en kund. Han sattes i en taxi med ett gäng kuvert som ska öppnas i ordningsföljd under dagen. Han var toknervös och bad mig boka av våra planer vi hade för kvällen och morgondagen. Som om jag inte visste vad som väntade honom. : ) Nu du darlig.. off to flygplatsen!

Jag blir så glad att jag blir helt tårögd här på jobbet. Han lät så jäkla uppspelt och lycklig! Blir så glad att jag fan visar en bild av honom. Mitt livs största kärlek!

Efterfrågat typsnitt

Det är många som mailat och frågat vad typsnittet jag använde i ett tidigare inlägg heter så jag tänkte att jag svarar här. Helena - Demoversion, heter det. Vet dessvärre inte var jag har plockat ner det. Har lagt upp ett gäng stora rosa bokstäver på Bröllopsbanken i fall ngn är intresserad.

Final countdown

Oh my.. nu är det mindre än en månad kvar!!

Kvar att fixa: Transport, mat, musik, blommor, sprit, festprogram, vigselprogram, utgångsmusik, slips, manschettknappar, underkläder, partytält, belysning, häftpistol, tallrikar, glas..

Skaffa en sminkös!

Jag gillar inte att bli sminkad av andra, så det har varit en självklarhet att fixa det själv på bröllopet. Men fan säger jag bara, ett varningens finger här för er som funderar på samma sak, det blir svindyrt! Köper nya grejer varje dag som jag tror att jag inte kommer klara mig utan.

En vattenfast mascara, rosa lipgloss i samma nyans som buketten, en pincett med inbyggd lampa... and so it goes on. For ever..

28 juni 2007

Mina Ebay-grejer

Idag kom de fula skorna, ett par flipflops, hans t-shirt och en liten cherry-klänning.. Flipflopsen klarar jag mig utan känner jag, så de ska en kompis som ska smita iväg till Västindien i vinter för att köra strandbröllop få istället. Resten var helt ok. Tillochmed de höööga skorna.

27 juni 2007

Beauty weekend

I helgen blir det beautytreatment för hela slanten hemma hos oss. Jag ska färga och slinga håret, killen ska tona sig lite mörkare.. och så ska han iväg på ansiktsbehandling. Kanske lyckas vi få in lite soltid också.

En ledig kväll

För första gången på mycket länge ska jag ha en kväll helt för mig själv. Mannen är bortrest och jag har varken jobb eller vän-date inbokad för kvällen. Så istället blir det:

- Hämta hårtoning från frissan Folk till Andres
- Hämta ut alla papper till vigsel och festprogrammen
- Hämta brudklänningen från skräddaren
- Skynda hem och hämta ut ett par Ebay-paket från posten
- Sitta och mecka lite med gästpresentationerna

Förresten: Häromdagen bar jag upp alla bröllopstidningarna på vinden. 50 st hade det blivit. Det är fan inte normalt. : ) Men när jag säger upp mig och blir wedding planner kommer de komma väl till hands tänker jag.

26 juni 2007

And the winner is..

Nu har vi minst hundra olika rosa drinkförslag, och det skulle kosta mig en lever att gå igenom alla schyssta tips! Massor av förslag var så att det vattnades i munnen.. men just i dag är jag mest sugen på denna:

RABARBERDRINK

0,6 l Gin
4 dl Jordgubbslikör
2 dl sockerlag
4 dl citronjuice
1,2 l rabarberpuré

Så grattis Sandra Skarp som vann de små silverklockorna från Calligraphen!

En flickas bästa vän



Annelie tipsade mig om en form som gör så här lyxiga isbitar for the drinks! Vem vill inte sippa på en iskall drink kyld av diamanter? Formen finns hos CoolStuff och så har jag sett dem i butik hos Urban outfitters.

25 juni 2007

Här ska det dekoreras!

Lagom till midsommar fick jag mina beställda grejer från Dekorera Mera, en hel låda med fantastiska verktyg för amatördekoratören som jag hoppas bor i mig! Spritsar, sockerkulor, blombladsgrejer, äggvitepulver, karamellfärger m.m.

Tanken är att jag och mamma ska sätta oss om ett par veckor och dekorera en massa småkakor och sockerbitar till kaffet med rosa kristyrblommor med gröna kronblad. Blir det snyggt kommer jag gå bananas och bli en sån där tant som tar med mig överpyntade muffins så fort jag blir bortbjuden!

Dagens weddingshopping

- Ett par "Just Married"-flipflops från Ebay
- Vita kostymskor till mannen från Ebay
- En stålkorsett i guldvitt från någon porrbutik på Södermalm
- "Game Over" t-shirt till mannen från Ebay
- Och så alla papper till vigselprogram och festprogram från MAP på Birger Jarlsgatan! Sjukt bra butik förresten för er som bor i Stockholm. Hur stort pappersutbud som helst och så levererar de tillskuret i önskat format.

22 juni 2007

Dina dagliga sajtbesök avslöjar vem du är

Eller varje fall vad som händer mest i ditt liv just nu..
Så här ser min dagliga dos ut för tillfället:

Ebay - Hur går det med mina budgivningar?
Bröllopstorget - För att kolla favorittrådarna och se hur galna folk är
Svartbrud - Bättre forum med personliga presentationer och gästböcker
Tradera - Kanske finns någon snygg femtiotalsklänning i Sverige?
Google Docs & Spreadsheets - Här ligger all vår bröllopsplanering
Google Reader - Rss:erna till alla mina favoritbloggare

Alltså: Det här är sidorna jag besöker dagligen oavsett om jag har så mycket annat att göra att jag varken hinner gå på toaletten eller käka under dagen. Skulle jag hamna på sjukhus så skulle jag kräva att få in en laptop för att kunna kolla in vad som hänt.
My boyfriend is marrying a psycho.

Glad midsommar!

Om en timme ska vi åka iväg till ett par vänners landställe där det blir nubbe-sill-och-sång-midsommar med ett gäng sköna kompisar. Och i år är det lite kids med. Och alla med undantag från en person är gifta (ja just det, vi är ju inte heller riktigt det iof).
My God vad vi börjar bli vuxna! Känns som det var igår jag låg och hånglade folkölspackad i något buskage med vissna blommor i håret en dag som denna.

21 juni 2007

Plus och Minus

Skrattade gott när jag läste den blivande bruden PimpGizmos hyllningar och dissningar om bröllop! Jag nickade och skakade på huvudet om vartannat, och tur är väl det. Att smaken är så sjukt olika! Blev inspirerad att skriva en egen lista.. tyck gärna till i plus och minus du också i kommentarsfältet.

+ Bröllop som brudparet själva har planerat, utifrån vad de gillar och vill ha
+ Bröllopsbilder tagna med reportagekänsla
+ Goda drinkar
+ Fest som pågår hela natten med närvarande brudpar
+ Snittar
+ Gamla fina bilar

+ Omhändertagna gäster
+ Kyssen i kyrkan

+ Solsken
+ Sång, dikter och tal
+ Glada JA:n på inbjudan
+ Svartbrud.se
+ Sköna borgliga naturbröllop

- "I dag gifter jag mig med min bästa vän"-citat. Låter incestiöst tycker jag
- Gästbeskrivningar i festprogrammet med endast namn, titel och civilstånd
- Bröllop som planerats helt av planners eller brudparets föräldrar. Opersonligt som fan.
- Caketoppers där bruden släpar brudgummen till altaret
- Småungar som skriker i kyrkan. Hejdå
- Kuvertavgift. Varför inte köra lågbudget i stället?
- Ljumna ja:n på inbjudan
- Önskelistor inlämnade till butiker
- Studiofoton med suddiga kanter
- Nya små sportbilar
- Stiffa slottsbröllop
- Ingen toastmaster
- Brudpar som lämnar partajet tidigt


Äh.. jag tycker det mesta är plus! Så länge det är brudparets grej så blir det ju ashärligt! Jag har bara varit på ett enda tråkigt bröllop. Men det berodde helt på att brudparet inte tycktes ha haft någon tanke med sitt bröllop alls. De hyrde en fet lokal och fyllde med folk de knappt kände och allt kändes bara otroligt ogenomtänkt och opersonligt.

Medeltidsinspirerade smycken



Här kommer förresten ett tips på en sagan-om-ringen-tjej som är tokduktig på att göra fina tiaror, kronor och smycken i medeltidsanda! Medieval Bridal Fashions.

20 juni 2007

Love before sex

Mohahah.. äntligen ligger bloggen etta hos Blogrankers i kategorin kärlek och sex, framför alla porr och sexbloggar.
Värre är det hos hos Bloggtoppen.

38 dagar kvar!

Den där nedräknaren till vänster tar livet av mig! 38 dagar kvar.. mein gott, jag börjar svettas här!

* Tänk om det regnar? Tänk om jag ramlar? Tänk om jag gråter som en gris och facet blir helt svullet och fult inför fotograferingen? Tänk om serveringspersonalen är asdålig, eller om de inte ens dyker upp? Tänk om min mamma och svärmor blir osams när de ska laga all mat tillsammans innan? Tänk om han inte alls är mannen i mitt liv? Tänk om våra gäster börjar slåss? Tänk om hon min kompis som alltid blir för full ställer till en scen? Tänk om min blivande kommer börja vänstra och lämna mig om några år? Tänk om vi inte alls blir lyckliga? Tänk om inte en enda människa håller tal? Tänk om de blir sura för att vi inte har någon champagneskål eller har fixat någon transport hem från lokalen? Tänk om vi förblir barnlösa? Eller tänk om partytältet brakar ihop?*


Hahaha.. mina nya fula skor!



Holy moly.. Det här är alltså de små fula asen jag blivit tvungen att köpa från E-bay för att inte klänningen ska släpa i för mycket i marken under vigseln. Det kritiska läget blir när vi ska ner på knä där framme. Fattar inte hur jag ska klara av det konststycket iförd strippklackar, underkjolar och släp i massa lager? Förbered er på ett magplask ärade gäster!

18 juni 2007

Vinnaren i lek-tävlingen korad

Jennie Johansson från Södertälje vann en personlig bildekal i tävlingen där kul gästlekar efterlystes. Grattis! Vimsadekor kontaktar dig för adress och textkorr.

Jennies tips på lek:

Bordsbingo
(Lappar med nedan instruktion delas ut till gästerna)

Kryssa i rutorna under kvällen när du märker att någon gör nedanstående påståenden.

En rad bildar du genom fyra i kryssade rutor. Vågrätt, lodrätt eller diagonalt.
Har du några frågor hjälper toastmaster och toastmadame gärna till.

När du fått bingo så ställer du dig upp och ropar BINGO! Varpå får du redovisa din rad.
Självklart väntar fina priser till vinnaren, så var inte nervös när din rad är klar. Ställ dig upp innan någon annan hinner före!







Ny brudbutik i Göteborg

I Stockholm finns, as far as I know, inga bra bröllopsbutiker. Eller jo, såna med brudklänningar finns såklart, men inga som bara kryllar av sköna detaljer och prylar. Rätta mig gärna om jag har fel.

I Göteborg har det däremot just öppnat en sån här butik. I do brud och dekoration. Smådetaljer, scrapbookingprylar, dukningsdekorationer och blommor..

Hemsidan ser inte så spännande ut just nu men en nätbutik ska vara på plats mot slutet av sommaren som säkert kommer bli hur bra som helst. (Men snälla.. anlita en good webbdesigner då) Fick ett gäng foton på produkter från butiken, tillsammans med lite småprylar som jag letat efter hur länge som helst på massor av andra ställen - bland annat underbara nålar med rosa pärlhuvuden till våra bordsdekorationer!

Hoppas ngn i Stockholm tar efter conceptet.

Köpte en kort klänning till kvällen

När jag testade brudklänningen igen härom veckan insåg jag:
1 - den är sjukt varm.
2 - Den är sjukt lång.
Så om jag vill kunna dansa på kvällen är en kortare klänning ett måste. Har därför beställt en sån här från E-bay nu, fast i vitt siden. Hoppas den är fin!

Har även budat på ett par klassiska stripteaseskor i vitt. Såna med massiva platåklackar ni vet, så att jag kommer upp en bit för att slippa snubbla på klänningen på väg fram till altaret.

16 juni 2007

Skön tischa

Jag brukar inte vara förtjust i den här typen av skämt.. fast layouten är ju klockren så jag fnissar förtjust. T-shirten kommer från nätbutiken Bonza, som förutom lite rockiga smycken och kläder även säljer ett gäng toksnygga *äkta korsetter!

*Med stålinlägg, inte i plast

15 juni 2007

Nu har vi koll på hur det går till..

Så nu har vi träffat prästen och gått igenom vigseln steg för steg. Så här ska det gå till:

Inledningsmusik
Psalm
Lovprisning (några korta ord från prästen)
Inledningsord (vi får välja mellan två olika versioner, en mer kyrklig och en lite softare)
Bibelläsning (som betonar intuitionen med äktenskapet, finns olika fina stycken att välja bland)
Frågorna (Tager du... bla bla)
Bön över ringarna
Löfterna och ringväxlingen (Jag Zandra tar dig Andres... bla bla)
Tillkännagivandet (Det är HÄR man blir man och hustru)
*Pussen*
Solosång
Diktläsning (en vän till oss läser)
Förbön (brudparet ställer sig på knä)
Herrens bön (Fader vår..)
Välsignelsen (Herren välsigne er..)
Psalm
Solosång
Utgångsmusik

Prästen var lugn och skön så jag är övertygad om att det här kommer bli kanon! Nu ska vi bara återkomma till honom med våra psalm-val (tips på några fina?) och vilken marsch vi ska gå ut till så är allt klart! Mein gott.. jag är så nervös och spattig att det inte är klokt. Enormt romantisk start på dagen idag. Jag längtar verkligen nu!

14 juni 2007

Vigselsamtal i morgon

I morgon bitti ska vi träffa prällen. Altargången ska provgås, psalmer spikas och vigselakten gås igenom steg för steg. Vi ska även framföra att vi inte vill ha någon orgel, inget Jesus-dog-för-era-synder-snack och att vi vill pussas i kyrkan.

Glöm inte att säga till om det i fall ni ska gifta er kyrkligt. Kyssen ingår egentligen inte i svenska vigselakten. Har varit på ett bröllop där det aldrig blev ngn puss - snacka om antiklimax!

E-bay-junkie

Oräknerliga är de timmar jag suttit på E-bay och surfar runt bland alla fina saker jag skulle vilja ha. I dag är mina favoriter nedan flipflops och bikini som skulle sitta finfint på Zanzibar.

Lunchshopping

Sprang in en snabbis på H&M på lunchen och se där - nu har jag i varje fall lite vitt till Smögen-vistelsen. Fick ett snyggt strumpeband också med lite blått i. Jakten på något stiligare till bröllopsnatten fortsätter i helgen.

Tack för alla tips på butiker!

Var köper man underkläder egentligen?

I går letade jag efter snygga underkläder i säkert 15 butiker. Förgäves. Jag vill ha lite olika grejer. Dels en axelbandslös vit korsett med the works till bröllopet, men även ett par tvådelade vita set till resan efteråt och någon vit babydollig negligé. Allt jag hittar är skittråkiga sportiga grejer.. eller toktantigt. Har du några tips på webbutik eller butik i Stockholm som har snygga, romantiska och porriga undies?

Inga vampyrer på vår fest

Senaste bröllopsinköpet: Myggmedel!

Vilken härligt utomhusfest som helst går under i fall det blir en mygginvasion, så nu är vi garderade mot det i varje fall. Återstår bara regn, oinbjudna gäster och fyllespel från egna gäster. Finns ju tyvärr ingen spray mot sånt.

"Ring i klockan så pussas vi"

Står det på etiketten som sitter fast i de små silverfärgade klockorna som förslagsvis placeras ut på festborden. Ger garanterat tillfälle för många pussar under middagen!

24 stycken såna här, med etiketter, era namn och valfria band från Calligraphen kan bli dina i fall du mailar mig (på bloggadressen [@] hotmail) ett förslag på en god välkomstdrink vi kan servera våra gäster i sommar. Vi behöver verkligen tips!

(Den ska serveras i cocktailglas, och som ni kanske har koll på så har vi lite retrotema och diggar rosa, vitt och brunt. Vinnare utses om två veckor och publiceras här)

Jakten på den vita kostymen del. 2

Nu har mannen bestämt sig för att måttbeställa en kostym från Tiger. Han kommer bli såå snygg att kyrkklockorna stannar!

Just married



Förresten, Penny och Tommy som skrev lite här förut har nu gift sig och här är ett par av deras fina bilder från la wedding!

12 juni 2007

Jakten på den vita kostymen

Jag har ringt runt som en galning till minst 40 uthyrningsfirmor och affärer med herrkläder för att jaga rätt på en vit kostym till ok pris till min blivande.. Vit smoking är inget problem, men det är en vit kostym han vill ha och det däremot - omöjligt. (i fall de inte är på tok för små eller i skrynklig linne)

Underligast var ändå när jag ringde till Bröllopsexperterna Cosmos på Kungsholmen:

- Hej, jag undrar i fall ni hyr ut några vita kostymer och vad de i så fall kostar.
- Jo det gör vi. De kostar 5000 kronor att hyra, och så tillkommer skor och skjorta osv.
- Oj.. det var mycket! En skräddarsydd vit Tigerkostym kostar 5000 att köpa.
- Ok. Du är välkommen in att titta på kostymen.
- Jag tror inte du hörde vad jag sa.. en skräddarsydd vit kostym från Tiger kostar 5000.
- Ok. Du är hjärtligt välkommen!

Eeeh.. ok.

Tandblekning

Jag är mitt uppe i min tandblekningsbehandling. Tandläkaren har gett mig silikonskenor och något gegg som jag ska sova med i sex nätter. Oh my säger jag.. det ilar, dregglas och jävlas, men visst blir de vitare. Good, lite solbränna på det här så blir det nog bra.

10 juni 2007

Senaste inköpet

Njae.. den silverfärgade kedjan kanske inte är så himla kul, men som kuvertväska är den underbar. 200 kr på Scorett, jag är helnöjd!

Annat jag tänkt köpa nu i veckan:
- Underkläder
- En kort klänning som jag kan dansa i.
- Och platåskor! Min brudklänning är på tok för lång och det krävt ett par riktiga transvestitdojjor för att råda bot på detta!

En helg av bröllopseffektivitet

- Vi har lämnat in min klänning till skräddaren. Den behöver sys in (love GI) och få en hälla på släpet så att det kan hållas upp efter vigseln.
- Vi har letat efter en vit kostym till honom som galningar (lutar mot en från Filippa K nu).
- Jag har köpt en liten väska to go with the dress. (Ett kap från Scorett)
- Vi har köpt massor av vita krukor som bordsblommorna kommer att göras i.
- Hade sista provsmakningen och provtitten på våra bakelser. MmMm.
- Och så har vi räknat på hur mycket öl/vin/sprit vi kommer behöva köpa in.
- Resten av tiden har vi mest ägnat åt att hångla i solen och försökt sätta ihop en låtlista till festen.

08 juni 2007

Smögen havsbad

Idag bokade vi in vår minibröllopsresa. Efter en massa research så blev det Smögen och Smögen havsbad vi bestämde oss för. Tre dagar med massor av god mat och massage, låter ju kanon! Men rummen har varken balkong, havsutsikt eller badkar vilket gör mitt kräsna jag lite skeptiskt. Är det någon som varit där och som vet om det är nice eller inte?



Direkt efter Smögen blir det två dagars femtiotalsfest i Uddevalla också, med bilar, tält och rock´n´roll! Bra avrundning innan ny jobbvecka.

07 juni 2007

Den osexiga juridiken

Äktenskapsförordets vara eller icke vara? Hur tänker du runt det?
Själv blir jag lite svettig och obekväm av hela tanken på att man i förhand garderar sig och därmed ens tänker i banor som om att det kan ta slut. Men samtidigt läser jag i varenda bröllopstidning hur viktigt det tydligen verkligen är att skriva äktenskapsförord! För tänk, tänk om. I dag ringde jag till en familjejurist för att ta reda på hur det ligger till, han sa:

"När du gift dig så hamnar ni i en stigande trappa. Efter ett år som gifta äger du 10% av alla hans tillgångar och han av dina, efter två år 20% osv.. fram tills dess att ni efter fem år äger lika mycket av varandras prylar och pengar. I tillgångar så räknas allt in. Företag, fastigheter, sparkonton, bilar.. Skulle någon av er få ett arv framöver så kommer även detta bli en gemensam tillgång, i fall det inte finns ett testamente för arvet som endast ger tillgångar till den ena parten i äktenskapet"

Så om man förbiser den romantikdödande sidan av detta så kanske det vore bra? Eller, hur känner ni?

Bröllopsmarscher och ingångsmusik

Det var ett helsike att välja ingångsmusik tycker jag. Vi satt och lyssnade igenom låtar en hel kväll, laddade ner lite fler, lyssnade, fortsatte.. tills den var bestämd. Det är svårt det där. Att hitta någonting där både takten, musiken och texten stämmer.
Jag har förstått från mail jag fått, att flera av er upplever det här minst lika svårt.

Därför - har du några tips på fina bröllopsmarscher eller låtar?

Konstiga tips man får

Från en fotograf: Blanda i en fjärdedels pärlsocker i bröllopsriset för att få extra fina vita korn på fotografierna.

05 juni 2007

Fixa till bordsplaceringen

Här är ett smart tips som nygifta Maria E mailade mig angående bordplaceringen.

"Jag tyckte att verktyget på bröllopstorget var lite bökigt att använda. Så jag klippte lappar i svart kartong och skrev namn med vit penna, sen klistrade jag dem med en snutt dubbelhäftande tejp på kylskåps-poesi. Vips så hade vi ett bordsplacerings-pussel på frysen!"

Skaffa en bildekal med era namn du också!

Vimsadekor slänger in nästa tävlings pris, en vinyldekal som är tänkt att dekorera bröllopsbilen med men som såklart passar lika fint på en dörr, ett fönster eller kanske väggen bakom er under middagen.













Den här gången är det inte jag som behöver några tips, utan Veronika som ska vara toastmadame på ett bröllop om två veckor. Hon vill ha tips på roliga lekar och spex som man kan styra upp under middagen. Maila tipsen till bloggadressen(@)hotmail.com senast den 15 juni, då presenteras vinnaren här! Du väljer själv vilken färg du vill ha trycket i.

Jennie vann servetter med eget tryck

I tävlingen med priser från Calligraphen så vann Jennie, som nu får välja 100 servetter i valfri färg med sitt tryck..

*Per aspera ad astra
2007-06-30
Jennie & Håkan


*Genom svårigheter till stjärnorna, och det symboliserar tydligen verkligen deras kärlek.

Dekorera partajet

Vimsadekor är en nyöppnad nätbutik som säljer vinyldekaler. Låter ju lagom sexigt, men vilka dekaler sedan! Känns som en rätt amerikansk storsäljande grej som nu börjat slå i Sverige.. Man kan beställa allt från citat att sätta på barnkammarväggen till monogram att smycka sina ljushållare med eller varför inte vinflaskor? Det finns ett gäng olika bilder och texter att välja på, men ännu mer där du helt väljer typsnitt, ord och färg själv.

Jag har beställt en dekal till bilen vi ska åka med från kyrkan till festlokalen. Det gooda med detta är att den är avtagbar, så att vi kan ta av den från hyrbilen efterår och sätta den på vår riktiga finbil istället (en gammal amerikanare från tidiga 60-talet) när vi åker på love-weekend direkt efter bröllopet!


Uppdatering: Fick just ett mail från Vimsa som förklade att dekalen inte alls är omflyttningsbar. Eller, jo den kan väl det.. om man är försiktig - men det är inget man ska räkna med alltså.

04 juni 2007

I helgen blev jag hippad!

Det är två månader kvar tills vi gifter oss. Inte en chans att jag hade börjat oroa mig för sånt där som möhippa. Men i lördags tog de mig bokstavligen på sängen! En polis ringde och meddelade att vi haft inbrott i vår lägenhet, så vi fick åka hem från landet på morgonen för att kolla in brytmärken och skriva papper. Väl i lyan stod istället alla tjejkompisarna med champangeglas och breda leenden! Mina fina fina tjejer!

Därefter följde en helt fantastisk helg som jag blir rörd till tårar av bara jag tänker på! Vi åkte iväg till Gotland, hade poängjakt på båten, hängde lite med kapten, alla kompisar hade matchande t-shirtar med min signatur på, jag blev proffsfotograferad i retromiljöer i snygga pinupkläder, checkades in i en jättefin stugby de hade hyrt, lekte femkamp, drack massor av bubbel, grät några skvätter, grillade, ramlade runt, blev ohyggligt full framåt småtimmarna, dansade näck, fick massa fina presenter och överöstes av kärlek!

När jag vaknade igår var jag ruggigt mör i kroppen - men överlycklig såklart för att de lagt ner så mycket planerande ihop för att göra en sån här fin helg! Efter en god frukost i Visby och en promenad på ön, så åkte vi hem till Stockholm igen. Men istället för att få komma hem till min säng så kördes jag iväg till humleträdgården inne i stan. Där väntade ytterligare några tjejpolare och några av våra killar med bubbelpicnic och underbar sommarbuffé! En helt perfekt överaskningsavslutning på en kanonhippa! Helt skräddarsydd efter vem jag är och vad som gör mig lycklig!

Jag är så otroligt glad, och lite småchockad, fortfarande över att jag har såna här grymma kompisar!

01 juni 2007

Favoritblommorna



Ranunkel, pioner (gillar bara knopparna iof), fresia, rosor, prärieklocka och hjärtan på tråd..
Med denna lilla bild vill jag önska damerna och herrarna en trevlig helg! Nu ska jag åka hem och hångla upp min förkylda man.

Hjärtan i öronen



Söta örhängen från Net-a-porter som en amerikansk bröllopssida tipsade om. Fina.. men jag är tveksam till det där som hänger därbak.

Jag tror att vi är på banan igen..

I går hade vi ett snack hemma om det där med planeringen, om att det mest verkar vara jag som engagerar mig och att jag inte bara tycker det är jobbigt.. men även blir skitlessen såklart. Antingen gör vi det här tillsammans - eller inte alls!
Han fattade vad jag menade så nu hoppas jag att vi styr upp det här gemensamt sista månaden. I helgen åker vi till landet så då har vi all tid i världen att kolla på lite saker som är kvar att bestämma:

- Vad ska vi åka i från kyrka till festlokal?
- Var ska vi sova dagen innan?
- Vad ska han ha på sig?
- Vad ska vi äta?
- Vad ska vi skriva i vårt festhäfte?
- Vilka psalmer ska vi ha?
- Vad i porslin/ljudanläggning/ljus-väg måste vi hyra in?
- Vilken Afrika-offert ska vi välja?
- Vart ska vi åka på weekend efter bröllopet?
- Musiken, hur gör vi?
- När ska vi till Tyskland och köpa sprit?
- När ska vi träffa prällen?