Sidor

20 juni 2007

Hahaha.. mina nya fula skor!



Holy moly.. Det här är alltså de små fula asen jag blivit tvungen att köpa från E-bay för att inte klänningen ska släpa i för mycket i marken under vigseln. Det kritiska läget blir när vi ska ner på knä där framme. Fattar inte hur jag ska klara av det konststycket iförd strippklackar, underkjolar och släp i massa lager? Förbered er på ett magplask ärade gäster!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi. Då kanske jag skulle vara en liten fluga i kyrktaket. Där måste det vara bra utsikt för det stundande magplasket :-)

Anonym sa...

hm varför inte lägga upp klänningen ett par centimeter och skippa stylskorna?

Anonym sa...

Anna> You wish! :)

Anonym> Den går inte att lägga upp, hur konstigt det än låter. Har redan varit hos en sömmerska med problemet.. den är sydd lite speciellt.

smul sa...

ah jag skulle preciis skriva något om att lägga upp men jag hajjar. Förlåt att jag säger det men de är verkligen inte de snyggaste skorna jag sett. Tur att du har en lång klänning!

Anonym sa...

Allvarligt talat. Så jävla fula är dom inte, dom med genomskinlig klack/sula är fulare.

Anonym sa...

Funderar just på om de borde vara röda istället - för att fullborda chockscenen för era gäster när/om du pladaskar :-D

Nej, det kommer att gå bra!

Gerda (har svårigheter i sina 5cm klackar...)

Anonym sa...

Oj tänkte också föreslå att du sydde upp klänningen istället men det går tydligen inte, så lycka till, öva massa i underkjolen och skorna =)

// Förhoppningsis

Anonym sa...

LOL
Snubblade in på din sida och finner den sanslöst underhållande. Stressen inför den stora dagen och allt som inte klaffar som man tänkt sig... ja visst är det en härlig tid.

Satte latten i halsen för att därefter frusta ut allt över köksbordet av skratt när jag läste din kommentar om dina bröllopsskor: "Det här är alltså de fula asen..."

Hela meningen är underbar och ger en exakt temp på situationen.

All lycka på bröllopsdagen och all tid därefter!

Tack för skratt!
~Clementin