Sidor

29 juni 2007

Skaffa en sminkös!

Jag gillar inte att bli sminkad av andra, så det har varit en självklarhet att fixa det själv på bröllopet. Men fan säger jag bara, ett varningens finger här för er som funderar på samma sak, det blir svindyrt! Köper nya grejer varje dag som jag tror att jag inte kommer klara mig utan.

En vattenfast mascara, rosa lipgloss i samma nyans som buketten, en pincett med inbyggd lampa... and so it goes on. For ever..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är usel på smink. För att ändå slippa gå till ett dyrt proffs tänker jag låta min duktiga kompis/tärna fixa sminket på bröllopsdagen. Gissar att det ändå blir en hel del sminkinköp för min del. Vill ju ha en massa saker för att se extra snygg ut på den stora dagen. Det positiva är ju att man kan använda sminket och verktygen även efter bröllopsdagen.

Anonym sa...

Ska också fixa sminket själv, så jag vet vad du menar. Sist köpte jag en mascara som jag trodde var vattenfast- men icke!
Vad har du hittat pincetten med lampa?
Lycka till med allt- jag har lite mindre än 2 månader kvar...

Anonym sa...

Soffy> Jag köpte Kanebos "c 38" En mascara som är vattenfast.. men som enkelt tvättas bort med vatten som är över 38 grader.
Pincetten är från Åhlens.. kostade 140 pix och var hur bra som helst!