Sidor

08 juni 2007

Smögen havsbad

Idag bokade vi in vår minibröllopsresa. Efter en massa research så blev det Smögen och Smögen havsbad vi bestämde oss för. Tre dagar med massor av god mat och massage, låter ju kanon! Men rummen har varken balkong, havsutsikt eller badkar vilket gör mitt kräsna jag lite skeptiskt. Är det någon som varit där och som vet om det är nice eller inte?



Direkt efter Smögen blir det två dagars femtiotalsfest i Uddevalla också, med bilar, tält och rock´n´roll! Bra avrundning innan ny jobbvecka.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Scary Mary! Gissa var vi har planerat att stanna till på vår minibröllopsresa? Smögen? Korrekt!
Men vi har siktet inställt på Köpenhamn och han har bokat rum på Fox nu utan att jag tjatade. Good for him! Har du bott där?

Anonym sa...

Har varit på Smögens Havsbad och det är urmysigt! Härlig miljö, god mat och trevligt i spadelen. Det är fint men inte flåigt, man får lite känsla av hur det var på pensionat förr i tiden

Anonym sa...

hej hej

jag tror inte att ni kommer bli besvikna, jag tycker att det är smögen är helt underbart, glöm inte att gå ner till "hamnen" och titta i alla små butiker.När ni ligger i deras pool så bara stäng öronen och njut av den fantastika utsikten över klipporna som leder ner till havet.
Deras mat håller väldigt hög klass.
Hoppas att det bara inte är för mycket turister.

hoppas att ni får det mysigt

Anonym sa...

Om ni skall till Uddevalla måste ni ta vägen om min kära stad Trollhättan. Känt för sina fall och slussar. Ta en promenad på Kärlekens stig och en räkmacka på Slusscafét.
Hoppas att ni får det så mysigt!

Anonym sa...

Tack för era svar! Det börjar kännas riktigt bra det här valet nu.

Anonym sa...

Vår familj har haft stuga på smögen i 23 år och det är jättemysigt där. Har aldrig bott på havsbadet, men har ätit mat där, det var bra mat. Jag minns inte så jättemycket mer än att vi såg Camilla Henemark, hon som var med i Army of lovers. Det var några år sedan vi var där och åt dock. Men havsbadet ligger väldigt nära vattnet, och det finns massor av trevliga badstegar och vikar lite här och var. Om ni har tid ta färjan ut till Hållö och bada i "marmorbassängen", jättefint!