Sidor

12 juni 2007

Tandblekning

Jag är mitt uppe i min tandblekningsbehandling. Tandläkaren har gett mig silikonskenor och något gegg som jag ska sova med i sex nätter. Oh my säger jag.. det ilar, dregglas och jävlas, men visst blir de vitare. Good, lite solbränna på det här så blir det nog bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Får man fråga hur mycket du får betala för sådana skenor, eller rättare sagt hela behandlingen? Har nämligen köpt hem en sån där penna som ska bleka tänderna, men den verkar inte fungera så bra. Så nu funderar jag också på om man skulle ta sig en tur till tandläkaren...vill ju gärna ha vita tänder på bröllopsdagen! ;)

Anonym sa...

Såg inlägget angående tandblekning! Gör er själva en tjänst och gå till en tandläkare när det gäller blekning. Jag jobbar som tandsköterska och har sett vad hemmakurer kan lämna för skador! Ni kan ALDRIG få nya tänder! Själv kan jag rekomendera Zoom. Ni går till en tdl och sitter där i en timme och sedan behöver man undvika färgad mat i 48 timmar. Efter det är allt klart. Inget gegg och garanterat resultat som håller i upp till två år! Kan hända att denna metod är lite dyrare, ca 2500 och uppåt lönara sig att kolla runt, men den fungerar!

Tack för en trevlig sida!

Anonym sa...

Min tandläkare gjorde mina skenor och blekmedlet som man ska sova med i runt en vecka är tydlgien bland det skonsammaste som finns. Han var väldigt tydlig med att varna för alla andra snabbehandlingar som finns på stan..
Jag betalade totalt 2500, och då har jag massa blekmedel kvar som håller sig i kylen i ngt år.

hanna sa...

Glömde ju säga det igår - men det ser skitfräscht ut! Jag vill också!