Sidor

31 oktober 2007

Lite snygg manlig striptease for you ladies..

Förmiddags-tv

Jag kan inte låta bli att kika på de där underliga ordjaktstävlingarna som fyran sänder på förmiddagarna nu när jag är hemma. Jag förundras verkligen över hela programkonceptet och de docksöta duracell-programledarna som lyckas babbla nonstop i en timme om exakt ingenting.
I dag log jag brett och inte helt vänligt när jag hörde två kvinnor som ringde in.. Den första fick frågan:
"Vilken typ av djur är en chihuahua?" Lång tystnad från andra sidan av luren.. som slutligen resulterar i "APA, det är en apa!".
Nästa inringande geni fick frågan
"I vilket land ligger Paris?". Högt och klart klämmer hon till med... "Spanien!"

Programmet är svensk televisions absolut roligaste just nu i kategorin lyteskomik.

Frystömning

De senaste dagarna har jag försökt laga mat på det vi har kvar i skafferi och frys, för att slippa ta med det till nästa ställe. I kväll blir det löjromsfrossa! My favourite.. råraka med löjrom, creme fresh och rödlök.

Och så Bonde söker fru. Hejja snubben med falsettrösten!

Inspirationsjakt

Via Emmas blogg hittade jag till Flickr-gruppen Craftrooms foton. Instant orgasm. Så jag började kika vidare bland alla grupperna där.. Hittade lite snygga toalettskyltar, en massa sovrum, retroinredning, en orgie i tapeter. m.m. Nu har jag suttit och glott på skärmen i flera timmar. Dax att ta mig in till staden och fixa lite ärenden. I morgon bitti får vi nycklarna till nya lyan.

29 oktober 2007

Är du privatekonom?

Enligt Google Analytics är det nästan tusen personer som tittar in här i dag, NÅGON av er borde ju rimligtvis ha koll på det här med räntor och skattesatser...

Fråga: Vid årsskiftet så gäller ju nya regler för att skjuta upp vinstskatten när man sålt sin bostad. Är det bättre att skatta av vinsten direkt nu alltså medans skattesatsen fortfarende är relativt låg, eller är det smartare att peta in den helt i nästa boende i fall man kan och fortsätta skjuta upp den på framtiden?

Ska träffa banken i morgon och är helt förvirrad.

28 oktober 2007

Ligger och läser inredningstidningar här

och ser jag en till medaljongtapet så kräks jag.

In between jobs

Avfirandet var mycket trevligt! Vi drack fruktiga drinkar och käkade jamaikansk kyckling, öppnade presenter och umgicks som kollegor för sista gången. Glatt, fint och så lite vemodigt såklart. Kommer kännas odd att inte gå till jobbet i morgon, men också jäkligt skönt.
Veckan ska ägnas åt att packa ner lägenheten och så flyttar vi på torsdag.

25 oktober 2007

Lille Skutt - here we go again

Fick precis ett mail från mina underbara kollegor..

"Kära VD. I kväll är sista kvällen du festar med det du i framtiden kommer att
kalla för fotfolket. Så kasta kavajen och bered dig på en sunkig kväll i kära kollegors lag. Vi lämnar Västerbroplan kl 16.40. Så nu får du snabba dig på om du har fler album att fixa eller dokument att spara ner... :D"


Wihiii.. söta älskade!
Klumpen är där direkt i halsen. Jag är ju helt labil. Börjar böla hur lätt som helst. Hur ska detta gå? Jag ville skriva ett rim till dem förut, men bara jag började försöka sätta på pränt hur glad jag är för den här tiden tillsammans med dem så börjar ju ögonen vattnas. Fuck fuck fuck. Jag kanske borde gå någon military-school för att bli lite tuffare.

Fotoboken klar!

Nu har jag äntligen fått iväg min beställning till gördinegenbok.se! Vet inte hur många timmar jag lagt ner på att redigera bilder, klippa ihop kollagesidor, skriva texter om vår dag och se till att allt tillsammans ser bra ut. Finally!
Ska bli spännande att se resultatet om ett par veckor. 100 sidor love.

24 oktober 2007

23 oktober 2007

Kärlek är...

att han ligger vaken way pasted bedtime och hjälper mig överföra massa filer till mobilen som jag inte får att funka själv.

Utmaning - 7 stycken sanningar

Alla som svarar på en utmaning brukar börja ungefär som Monika gör: "Egentligen är inte utmaningar min grej,men iaf så ". Well, det är verkligen min grej så jag svarar i varje fall och uppmanar i min tur dig, dig och dig (ja, du där) att vara lite sanningsenliga ni med..

Här är tydligen reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Så... sju sanningar om mig:

  1. Jag är grym på att förbättra saker. Texter, kläder, bilder, mönster. Men svag på att göra prylarna från scratch.
  2. Jag är it-ilsken. Hänger sig datorn eller segar uppkopplingen vill jag verkligen slåss eller börja tjuta.
  3. Jag avskyr jobb-mingel. Gör det - men avskyr det.
  4. Jag upplevs nog som vääldigt öppen med personliga saker och förtroenden. But I´m not.
  5. Jag är rätt så jävla begåvad både i svampskogen och trädgårdslandet. Säger jag och ser ut som en mallgroda.
  6. Jag har varit ett riksarsle mot mina tidigare killar.
  7. Behöver jag rensa tårkanalerna så går jag in på familjeliv och läser trådar om döfödda barn. Mkt morbidt.
Det blev sju lite underliga sanningar, men.. nu känner vi varandra såå mycket bättre!
Förresten.. hur kommer det sig att det här utfrågningsfenomenet i bloggvärlden har tagit sig ett så fult namn som "utmaning"?

Almanacka för 2008 är beställd

Jag brukar köra en businesslike tråkig kalender från Akademibokhandeln varje år, men 2008 är det dax för en snygging från personlig almanacka.se i stället. Brun med ljusrosa text såklart!

22 oktober 2007

Länktips

http://howaboutorange.blogspot.com/2007/10/how-to-do-fancy-things-to-your-blogger.html

Sista veckan på jobbet

På fredag är det min sista dag här på jobbet.
Det ska bli lika skönt som sorgligt att sluta. Har inga egentligt starka band till arbetsplatsen i sig, men till ett litet gäng fina kollegor.
Och så är det det där med att göra någonting helt nytt. Har börjat bli nervös för det. För att jag inte ska uppfylla deras förväntningar, platsa in, trivas... Ni vet, som man (läs: jag) alltid känner inför nya arbetsplatser men efter några månader knappt minns att man någonsin oroat sig för. Hoppas det blir så även denna gång!

Bra dansk-helg

Helgen var välbehövd och skön. Mycket sömn, kramar, uteserveringsfikor, inredningskik och smörrebrön. Vi hittade inga möbler, men närmare till varandra.

Påminnelse till mig själv: Boka bord på FoxKitchen nästa gång.

8 saker jag inte tänker ge någon chans:

1. Kristdemokraterna. Så mkt konstigt mumbo jumbo att jag blir mörkrädd.
2. Gruppsex. Jag föredrar två-å-två-upplägget.
3. Snus. Luktar bajs.
4. Svanktatueringar. Ugly.
5. Dreads. Se förklaring: 3, 4.
6. Erotikmässan. Gå runt och klämma på dildos i grupp är långt ifrån min kopp te.
7. Bittorrent. I dont get it, but my husband does. Så jag överlåter det till honom.
8. Heja på ett lag. Jag kan verkligen inte fatta hela hej-här-sitter-vi-och-käkar-chips-på-läktaren-i-våra-samhörighetsskapande-supporterhalsdukar-och-gapar-oss-hesa-som-om-det-här-vore-viktigt-grejen.

Denna utmaningen startade hos Studiomannen. Jag hittade den via Tankebubblor.

19 oktober 2007

Varm i magen

Om ett par timmar sätter jag mig på flyget ner till mannen som jag inte sett på en vecka. Trevlig helg mina damer och herrar!

Mailsvar

Du som mailade och ville ha mitt hårsmycke: Sorry att jag inte återkommit till dig men jag har tappat bort adressen. Jag har letat på stan efter att kunna köpa ett likadant till dig (mitt är nerpackat i flyttkartonger) men dessvärre verkar det vara slut...

18 oktober 2007

Recept på happiness quickfix

- Ett par knallröda skoletter
- Lite snygga-till-facet-grejer som fancy dagkräm, nattkräm, remover osv
- Vetskapen om att köpenhamnshelgen börjar i morgon
- En ny doft. Miracle. (Får se om det blir några mirakel med den nu då..)
- Lite indisk lunch tillsammans med favoritkollegorna

17 oktober 2007

Psykexperiment

För några år sedan när livet kändes kaotiskt fick jag för mig att jag skulle resa iväg ensam för att få rätsida på saker och ting. Åkte till en nästintill obebodd ö utanför Malysia där jag skulle bo i en hydda under en månad. Bada, teckna, skriva dagbok och tänka. Nu skulle jag hitta mig själv och meningen med livet.

Well.. efter en dag fick jag lappsjuka. Efter två dagar klättrade jag på hyddväggarna. På tredje dagen började jag prata för mig själv som en dåre. En vecka klarade jag av innan jag flydde ön och tog mig in till storstaden och mänslig kontakt igen. Inte ett dugg klokare än innan.

Nu har jag gjort ett variant av det här exprimentet i några dagar igen genom att vara hemma ensam på kvällarna. Mannen är bortrest och jag har struntat i att boka upp grejer med kompisar varje kväll som vanligt utan istället ägnat mig åt kvalitetstid med mig själv. Läst böcker, pysslat, datat.. Men nu DÖR jag! Det här är ju helt värdelöst. Jag HATAR verkligen att vara ensam. En dag är helt okey, två dagar.. njeea.. men fler än så.. döden! Men, jag biter ihop. Två dagar till innan Köpenhamn och dygnetruntsällskap igen.

Har gett mig fan på att vara-själv-terapi är nyttigt. Får väl se om det funkar någon gång..

16 oktober 2007

Bolagret

I dag var jag och kikade i inredningsbutiken Bolagret som kommit till Stockholm. Hade för mig att jag gillade butiken i Malmö som bara den.. men nu var det skittråkiga grejer. Billigt jovisst, men det såg ju också vansinnigt billigt ut. Besviken.

15 oktober 2007

Dagens önskelista


Inredningsfunderingar


Jag älskar barnslig inredning.. sådan med regnbågar på väggarna, grafitti på golvet, babyrosa köksbord och sittpuffar. Men så älskar jag även rena, strama rum där färgskalan håller sig till svart, grått och vitt. Hade det stannat vid detta hade det väl inte varit några större problem. Men så är jag även överförtjust i mustig mellanösternstil med massor av lyktor, vackert mönstrade tyger och starka varma färger. Liksom i vit lantstil med plankgolv, lerkrukor och omsorgsfullt renoverade gamla trämöbler. Och kirurgsalsmodernt. Och nyrik-ryss-kitsch..och

Det kommer bli Circus Gullmarsplan det här.

Stövlar som passar vaderna


Blev tipsad om Duoboots i dag. Hos dem väljer man både modell, size och vadstorlek för att få perfekt sittandes stövlar. Grymt!
Jag har nämligen feta små vader som genomgår en kamp på liv och död varje gång de ska klämmas in i ett par tighta stövlar. För min mamma är det tvärtom. På henne hänger stövelskaften och dinglar kring vaderna som om det är en jättes skor hon dragit på sig.
(Tack för tipset Giza!)

14 oktober 2007

Nattsudd

Nu ligger jag här igen, mitt i natten, och idiotsurfar.. bara för att jag kan.
För att mannen är bortrest och jag minsann ska vara vaken tills det ljusnar. Jag äter grillchips, letar efter gamla hångel på Facebook, skrattar när de tappat håret, röker lite, surfar efter japanska vinylleksaker och lägger ebaybud på Banksy-tavlor.
I morgon ska jag till nya jobbet och göra intryck.. men just nu är jag femton år och mina föräldrar har lämnat mig själv hemma medans de dragit till Mallis. Det här är mitt flickrum där jag blandar konsumcider med druvsocker och ringer heta linjen.

Det är nog tur att han inte är bortrest mer än någon dag i veckan.

Sparka stylisten

Håll i hatten för nu kommer tråktanten i mig ut och hytter med käppen. Amanda Jensson, 19 år.. Idolbruden ni vet. Hon som sjöng hakan av mig på sin audition och var så snygg och tuff att jag dånade!

Men, så kommer stylisterna in i bilden. De som ska stjärn-pimpa henne. Oh my.. Hon ser ju ut som vilken dussinbrud som helst helt plötsligt och står och åmar sig kring sitt mickstativ med en pålagd medveten sexighet som bara känns.. kladdig. "Hej här står jag med ett kilo läppglans och försöker se lite kåt ut". Nej, det funkar inte. Hon som var så jäääävla snygg och ball som hon var!

Not fun enough

Slingorna syns ju knappt. Tänkte att jag skulle bli platinablond men det ville sig inte riktigt. Får nog gå till frissan för ett nytt försök.

13 oktober 2007

Will I have more fun?

Nu har slingblonderingen suttit i i en halvtimme.

12 oktober 2007

Men göm dig från mänskligheten i så fall

Vet ni vad jag avskyr över allt annat? Tjuriga människor. Sådana som inte kan säga "jag är på risigt humör så låt mig vara ifred en stund", utan istället går runt och förpestar sin omgivning genom att vara kittsliga lättantändliga jävla neggon!
Har inget som helst tålamod med sånt osympatiskt skitbeteende!

Piffa upp eluttagen?


Hahah.. vilka sjuka väggdekaler det finns för att pimpa upp sina eluttag!

Låt oss säga att mannen lämnar mig..

Då gifter jag om mig med denna här på direkten!

Bästa sättet att vakna

- Bredvid en nyduschad hånglandes manskropp
- Kolla några avsnitt "4400" i sängen
- Hotellfrulle på rummet
- Kallt i rummet, varmt under täcket
- Avstängda mobiler
- Somna om

Nästa helg åker vi till Köpenhamn för att pussas, köpa inredning och soooova!

Ritbord eller vad det heter

Jag vill ha en muspenna.. ni vet, som sitter ihop med ett ritbord och som gör det möjligt att lajja i photoshop. Iom att jag inte har ngn scanner så blir det ett mindre helvete att få in egenritade grejer. Vad ska man köpa?

11 oktober 2007

En gammal ovän gör sig påmind

De senaste två åren har jag varit förskonad från den höstdepp som annars lika traditionssäkert som gulnande löv slår till med all sin kraft någon gång i oktober. Men nu knackar den på dörren igen.
Jävla skit.
Fyra månaders pms ungefär. Så lattjo är det.

Dagens puss..

går till pysselbutiken Skapa Hobby som häromdagen lät mig låna hem en mönstersax utan att de alls känner mig. Liten grej, men det gör mig så glad när folk litar på varandra och är så här serviceminded.

Äktenskapsförord

I samband med köpet av nya lyan så bestämde vi oss för att skriva ett äktenskapsförord ändå, så i morse hade vi bestämt möte med en jurist. Det är fan ALLT annat än roligt att sitta och fundera i banor som tänk-om-det-tar-slut.. hur gör vi då? Men det är ännu värre att tänka tänk-om-en-av-oss-går-bort, eller tänk-om-vi-båda-skulle-gå-bort-samtidigt.. hur vill vi ha det då?
Men nu är det gjort. Skönt! Nu finns det nedskrivet hur vi ville ha det, när vi var sams och i livet. Får bara hoppas att vi aldrig behöver se åt det här pappret igen.

10 oktober 2007

Att vara eller icke vara - full

De senaste veckorna har jag tänkt mycket på det här med alkohol. Vilket enormt uppromantiserande det är kring drickande och hur lite det egentligen ifrågasätts. *I varje fall i min vardag.
På Facebook skickas virituella drinkar runt som konfetti, på jobbet pratas det om hur många flaskor vin som gått åt i helgen, bland vännerna om hur full den och den var sist.. osv osv. Jag kan skriva under direkt på att vara precis som ovan!
Att dricka, både måttligt men också för att bli packad någon eller några dagar i veckan anses helt ok. Socialt. Kul. Avkopplande. Ett liv utan berusning verkar inte vara komplett. (Då rör jag mig ändå i schyssta kretsar bland vuxna sunda människor.) När blev det så? Känns som i går jag tyckte att sprit smakar skit och att yrsel och illamående inte var min grej.

Alkohol har inte gett mig en enda bra sak i livet. Tvärtom:

- De enda stora gräl jag och mannen har haft handlar egentligen om alkoholrelaterade saker.
- Jag ogillar faktumet att man blir ful, tjock och jobbig av sprit.
- Det mesta jag gjort men ångrat genom livet har hänt när jag druckit.
- Både jag och min man har växt upp med för mycket alkohol i familjen och sett konsekvenserna av det.
- Jag hatar att hänga med fulla människor i fall jag inte druckit själv.
- Vi har alkoliserade vänner. Och så har vi iof vänner som inte dricker en droppe. (Gissa vilka som blir mest ifrågasatta?)
- Majoriteten av alla sex och misshandelsbrott sker med berusade människor inblandade.. och tittar man på alkohol ur ett samhällsekonomiskt perspektiv så är det ju fan skrämmande!
- Jag inser att det säger mer om mitt nyktra tillstånd än mitt fulla, när jag tänker att jag blir en kul avslappnad prick när jag dricker.

Jag älskar goda fruktiga drinkar! Jag avgudar en schysst kall öl, och uppskattar ett par glas rött till maten. Men berusningsdrickandet har jag bestämt mig för att lägga ner sedan ett par veckor tillbaka.
Kan man dricka med måtta så är det väl klart att det bara är att dricka på! Men har inte alla druckit med måtta från början?

* Fundera gärna på det här med socialdrickande och alkohol och hur det ser ut i ditt liv. Hur ofta pratar folk i din omgivning om sprit, hur många av de events du hänger på är alkoholfria..osv ? Jag är jättenyfiken på om andra upplever det på samma sätt som jag i fall de börjar fundera på det i samma banor..

Dålig timing

Vi flyttar om tre veckor och halva hemmet är redan nerpackat i kartonger. Men ÄNDÅ kan jag inte låta bli att köpa prylar som jag tänker kommer bli sååå fina i nya lyan. Rakt ner i packningen, och ännu mer att flytta.

Idag var jag på IKEA, och kom därifrån med lite ramar, sängöverdrag och... håll i er.. sjukt mycket julgranspynt! Det är ju första året med plats för gran så det har kliat i köpfingrarna ändå sedan september. Det blev ett gäng bruna kulor, spiror och stjärnor. Som jag tänkte blanda med.. hmm.. vet inte. Rosa kanske? Eller vitt och silver?

Hur gör du när du pyntar granen? Mixar du hejvilt med färger och prydnader från tidigare år, eller har du något färgtema som du försöker hålla? Vilken är årets plan?

09 oktober 2007

Hejdå tjockis

En platt fin stor svart TV är beställd.
Inte en dag för tidigt.

Tackkorten

Jag blir INTE KLOK på tackkorten som aldrig kommer iväg! Bilderna som jag beställde från Crimson visade sig vara för stora och så har jag packat ner alla prickiga fina band i flyttkartonger någonstans. Skitsamma, nu lägger jag dem på lådan så blir jag blir kvitt det här.

What´s up med björnen?

Jag funderar lite när jag läser om jägaren som blivit dödad av en björn i skogen. En björn som nu skjutits ihjäl givetvis.

Hur tänker man då? "Fy faaaan vad schaskigt. Här kommer vi och ska döda lite i skogen, men så dödar björnen oss.. fy fabian vad orättvist!"

Vad hände med begreppet fair fights?

08 oktober 2007

Är grått döden?


I kväll har vi legat sked i varenda soffa som fanns på hela Bolia. Låtsats käka chips och kolla på tv. Är det här en soffa som funkar att slagga i i fall man blir utslängd från sovrummet? Är den lättstädad? Funkar den även om fem år? Kommer den stå sig ok med gråa tapeter?

Hoppas det! För den 3:e november flyttar den och lampan hem till oss.

06 oktober 2007

Återträff

I går var jag på återträff med ett gammalt tjejgäng från högstadiet.
Roligt, men underligt. Ni vet hur alla gamla roller återintas, hur gamla knubbisens revanch är att dyka upp smal och supersnygg, hur någon bortförklarar varför hon bor kvar på hemorten halva kvällen. Varenda skämt är från back´in´the´the´days och det blir tydligare än någonsin hur fort tiden gått. Hur gamla vi blivit.

Sist vi sågs var de största problemen vi hade vilken topp vi skulle ha på oss på ungdomsgården för kvällen. Nu var det missfall, fertilitetsbekymmer och skilsmässor. Män som slåss, mammor som dör, styvbarn som krånglar.

Men förutom att jag inte i några avseenden paller med faktumet att livet rullar på så här snabbt och att allt ändras, så var det en mycket trevlig kväll! (om man då dessutom bortser från faktumet att vi var på Garbos av alla ställen.)

04 oktober 2007

Ny autograf

När jag satte min kråka på försäljningspapprerna i dag hos mäklaren så var det med ovan hand. Tungan koncentrerat i mungipan, långsamma snirklar med pennan och så tretusen bokstäver senare är den där.
Min nya namnteckning.
Som inte ser klok ut.

En ny släkting är kommen

Häromnatten föddes en liten Jonah till släkten. Kort och tjock var han tydligen. Så tjock att de fick plocka ut honom två veckor tidigare än tänkt. Annars hade vi snackat 15 kg bebis. Nu blev det bara drygt 4.

03 oktober 2007

Lägenhetsförsäljningen dag 2

I går kväll låg budgivningen fortfarande kvar på utgångsbudet till min fasa. Men i dag har den tack och lov rullat på, och upp en bit. Nu ligger senaste buget (som förmodligen är det sista) på hundra tusen mer än vad grannen ovanför oss (med exakt likadan lägenhet) sålde för förra veckan! Jipppi! Jag veet.. det är ingen tävling.. Men vi hade ju satt in nya trägolv och gjort oss till, det hade faktiskt inte han.

02 oktober 2007

Nu har jag mitt nya namn

Fick hem ett brev från Vägverket i dag som vill att jag beställer nytt körkort iom mitt nya namn. Så då har det tydligen gått igenom då.
Känns mest konstigt tycker jag...

Första... andra.... tredje

I går på omvisningen tillkom det tydligen fyra nya intressenter och nu har budgivningen dragit igång enligt mäklarens sms. Tänkte uppdatera er om hur det går under dagen.

11.22 Än så länge är det inte så mkt att hurra för. Två lagda bud och fortfarande under utgångspris.

15:06 Mäklaren har inte ens hört av sig något mer. Mein gott, är vår lägenhet verkligen så hemsk?..

16:10 Det här verkar gå åt helvete.

Är du en fena på Dell?

Ska välja ut en ny bärbar för nya jobbet. Blir helt vimmelkantig av Dells alla olika beskrivningar som ser likadana ut allihop.
Kan du rekommendera någon särskild så hojta gärna till. Vill ha en snygg, snabb, liten, trådlös sak som funkar både i hemmasoffan och på affärsmöten.

01 oktober 2007

Lägenhetsförsäljningen

I går var det visning på lyan som aldrig varit så välstädad och fin som nu. Sex par skrev upp sig som intressenter (är inte det väldigt lite?), i kväll är det omvisning.. och så börjar budgivningen i morgon. Håll tummarna!

Hemska tanke

Jag tänker ofta på två kvinnor jag vet som blir bedragna av sina män. Ingen av dem vet om att det är så. Varken att de blir bedragna, eller att jag vet om det.

En av dem har en blogg jag följer men aldrig kommenterar. Jag följer den egentligen bara av en anledning - för att se när det brakar. När hon får reda på allt som redan många har fått reda på på omvägar. Jag smaskar inte i tragiken i att hon är lyckligt omedvetandes, utan läser för att jag verkligen hoppas att hon genomskådar honom snart. Hur som helst.. jag kan inte säga något till henne. Av invecklade orsaker. Varav en är att jag inte känner henne alls.

Den andra tjejen är en syster till en vän. Hennes man tar varje tillfälle i akt i viska snuskiga inviter i ens öra och så fort hans fru är utanför synhåll har han någon ny vacker kvinna under sin arm. Han är skrytsam med det här. Påfåglar sig i kvinnornas uppmärskamhet och ler malligt när man springer på honom på fester då han är i sitt ragg-esse. När man springer på honom dagtid däremot, när han är tillsammans med sin fru.. kanske på väg till ivf-kliniken där de försöker bli gravida tillsammans, eller på IKEA när de inreder sin nya övernattningslägenhet i stan (antar att det mest kommer vara han som använder den..) så är det skrytsamma leendet långt borta. Jag vet att hon inte ens anar att något är fel.

Hur som helst. Tanken slår mig att det skulle lika gärna kunna vara jag som går runt lyckligt ovetandet i tron om att jag har världens bästa förhållande. Medans andra vet.. läser min blogg, ler över min naivitet, tycker synd om mig, önskar att jag visste, men inte säger ett ord.
För att de lovat någon att aldrig göra det, eller för att de inte tycker att de känner mig tillräckligt väl.
Det är klart att det skulle kunna vara så.
Hemska hemska tanke.