Sidor

02 oktober 2007

Är du en fena på Dell?

Ska välja ut en ny bärbar för nya jobbet. Blir helt vimmelkantig av Dells alla olika beskrivningar som ser likadana ut allihop.
Kan du rekommendera någon särskild så hojta gärna till. Vill ha en snygg, snabb, liten, trådlös sak som funkar både i hemmasoffan och på affärsmöten.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Måste du välja en Dell, om inte skulle jag satsa på en LG, en 12-tummare, t.ex den här http://nordic.lge.com/sv/products/model/detail/r200dcpssv.jhtml. Jag har en liknande och är riktigt nöjd hemma i tv-soffan. :-)

Anonym sa...

Hmm.. måste vara en Dell dessvärre.

Elenoree sa...

Dell är väl kanske inte de bästa...ska du köpa den genom jobbet? I så fall kan du lägga fram att Fujitsu Siemens kör en drive tillsammans med Trygg Hansa just nu, där man kan köpa till en grymt billg försäkring som täcker mer eller mindre allt just nu. KOstar väl nån tia i månaden.

Dell har ju dessutom långa leveranstider, oftast 1-2 vekor, om inte mer...men men...måste du köra en Dell så ska du ju tänka på vad du ska göra med den? Där efter välja grafik, processor och allt annat. Lycka till i djungel! ;-)

Anonym sa...

Min M2B kollade lite...
Hans jobb är inom datorvärlden och har gott sammarbete och erfarenheter av Dell.
Han skickade denna länken till mig och lite mer text nedan. Sänder det över till dig - kanske kan det hjälpa dig något?!?!

http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/latit_nb?c=se&cs=se
bsdt1&l=sv&s=bsd

Skall man ha väldigt bärbart är Latitude D430 det man skall välja. Mer normalstorlek så skall man välja Latitude D630.
Latitude serien är den för professionellt bruk. Den bärbara Inspiron serien som finns är mer för hemmabruk och är mer plastig. Det är Latitude serien man skall ha.

Anonym sa...

Nær skall vi få veta vad det nya jobbet ær?

Anonym sa...

Björne: http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=125858

Anonym sa...

Hej, när jag köpte min DELL ringde jag kundservice, eller vad det heter och sa alla krav jag hade på datorn. Vad den skulle klara av och vad jag skulle använda den till. Då visste han precis vad jag skulle ha. JAg bad honom maila alla grejer han sa så jag kunde kolla med min sambo om han fösökte blåda mig, vilket han inte gjorde. Sen blev jag en nöjd ägare till denna skönhet (!). Lycka till!

Anonym sa...

Elenore> Mm.. det är dessvärre Dell vi måste ha.

Jessica> Fan vilken fena du är, stort stort tack!

Susanne> Jag testade det idag (grym kundservice) fick samma svar då som det Jessica tipsade om. Så en sån får det bli.