Sidor

12 oktober 2007

Ritbord eller vad det heter

Jag vill ha en muspenna.. ni vet, som sitter ihop med ett ritbord och som gör det möjligt att lajja i photoshop. Iom att jag inte har ngn scanner så blir det ett mindre helvete att få in egenritade grejer. Vad ska man köpa?

3 kommentarer:

Dinnajad sa...

Jag tänkte just köpa mitt första, blir nog ett "Wacom Volito2 Pen Tablett DIN A6". Den är tillräckligt billig för att jag ska ha råd även om jag tröttnar efter ett tag. Vill man satsa på kvalite har Wacom betydligt bättre(och dyrare) modeller. Men de är visst ledande på marknaden har jag förstått.
Jag har Iof bara letat ett par dagar så nån expert är jag då inte.

ModiX sa...

Gör inte som jag & köp första bästa. BIG EFFIN MISTAKE! Om möjligt gå i butiker & testa. Om omöjligt, surfa testpaneler och grafikforum på nätet! Det är värt den lilla extra tiden!

Mrs S sa...

Jag har en WACOM CTE-430 Sapphire, A6.
Minns inte vad den kostade för det var länge sedan jag köpte den men den var med största säkerhet inte speciellt dyr. Jag älskar den men den var svår att lära sig att använda, ovant att titta på skärmen istället för ritytan när man skulle rita t ex. Tyckte att den var liten i början men nu har jag vant mig, en större skulle nog bara ta för stor plats på skrivbordet och vara jobbig.