Sidor

06 oktober 2007

Återträff

I går var jag på återträff med ett gammalt tjejgäng från högstadiet.
Roligt, men underligt. Ni vet hur alla gamla roller återintas, hur gamla knubbisens revanch är att dyka upp smal och supersnygg, hur någon bortförklarar varför hon bor kvar på hemorten halva kvällen. Varenda skämt är från back´in´the´the´days och det blir tydligare än någonsin hur fort tiden gått. Hur gamla vi blivit.

Sist vi sågs var de största problemen vi hade vilken topp vi skulle ha på oss på ungdomsgården för kvällen. Nu var det missfall, fertilitetsbekymmer och skilsmässor. Män som slåss, mammor som dör, styvbarn som krånglar.

Men förutom att jag inte i några avseenden paller med faktumet att livet rullar på så här snabbt och att allt ändras, så var det en mycket trevlig kväll! (om man då dessutom bortser från faktumet att vi var på Garbos av alla ställen.)

1 kommentar:

ModiX sa...

Garbos! Är inte det stället med strippålar lite här & var?! Bara en sån sak! Jag har bestämt för mig att gå dit måste vara som att gå på safari och spana på ovanliga djur. Kanske man borde pröva för att få sina fördomar bekräftade? hihi.