Sidor

03 mars 2009

Spjälsäng till Pricken

Trehundrafemtio kronor från Blocket kändes helt perfekt i finanskristider som dessa. Ena långsidan är höj och sänkbar. När den är nedsänkt hamnar madrassen i samma nivå som vår säng och blir därmed en perfekt liten sovalkov så nära oss som möjligt tänker jag.

I kväll har jag ägnat mig åt att sy lite sängkläder till den och i morgon tänkte jag ge mig på att göra ett sånt där spjälsängsskydd. Rubbet i polkadots.

"Men stackars lilla unge" sa min mamma förfärat i går när jag visade våra tyger. "ALLT ni köper till den är ju prickigt!".

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fint fyndat! Och prickar kan man väl inte få nog av?

Mrs S sa...

Fan, jag blir så avundsjuk på alla som kan sy. Jag köpte tyg till påslakan men jag blir bara förbannad på den där symaskinen och knögglar ihop allt i ett hörn. Tur att jag köpte ett back-up-set på IKEA.
Vi skruvade ihop sängen och bäddade igår och jag bara älskar att den är det sista och det första jag ser på dagen.
Ville ha en spjälsäng med sänkbar sida men vi fick en vanlig av Addex kusin så den för duga så länge.
Och det där med prickar slog mig när jag vek bebiskläder häromdagen: Oj då, nästan allt är ju randigt. Randigt, brunt och orange. Men det är fint.

Anonym sa...

Den ser hur fin ut som helst sängen. Den kommer bli ännu finare med prickar! Perfekt med sänkbar sida, det saknade jag, blev en himla massa lägga ner och lyfta upp när vi bestämt oss för att lillkillen skulle sova i sin egen säng om nätterna och jag fortfarande ammade miljoner gånger.