Sidor

12 november 2008

Sveriges sötaste BRF

Snittåldern i vårt hus ligger någonstans strax över sjuttio. Så våra årsstämmor är hur kul som helst.
Först dricks det MASSOR med glögg så pensiosarna blir lite fulla, och sedan äts det fikabröd i en kvart. Därefter ska vi gå igenom årsredovisningen. - Första sidan. Ordföranden börjar läsa högt.
"VA?!" Skriker någon och skruvar frenetiskt på apparaten bakom örat.
"Jo, de sa.." försöker någon anan återberätta, men har uppfattat det som nyss sades alldeless galet. Och så håller de på. Fram och tillbaka. "Va??" Tar lite mer glögg.
Alla pratar i mun på alla, och när vår timme gått så har egentligen ingen blivit någe klokare. Men alla är skitnöjda över det trevliga fikat. Gud vad jag gillar den här kåken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ha ha... åh vad härligt det låter! förstår om du trivs. jag vill också ha små söta russin i föreningen.

Anonym sa...

:D

Inte som vår Brf... Där skriks det "håll käft" o andra trevligheter. Konstigast är när oroliga grannar tror att de som sitter i Styrelsen är särskilt rika och gärna lägger ner så mycket som möjligt av föreningens pengar på lyxiga (=helt onödiga och extravaganta) saker. En blandning av oro (kan man förstå) och jante (blir man arg på). Nu ska vi flytta till villa och brottas med gatans trädgårdsförening, men det är vårt hus o vår tomt ;). Kul att du skriver igen...