Sidor

23 januari 2008

Någon mer som är beroende av listor?

Jag skulle inte klara mig en minut utan alla mina listor. Som en senildement sitter jag och bläddrar bland postit-lappar och nerkluddrade kvitton för att ha koll på dagen. Vem som ska ringas, vad som bör köpas, kollas upp, återkopplas.

Börjar bli lite less på det här. För vad lapparna också gör märker jag, är ju att de sakta fördummar mig. Snart vet jag inte när det är dax att gå å kissa om jag inte har det nedskrivet.

7 kommentarer:

anna k. sa...

Mja, om du inte vet när det är dags att gå och kissa kanske det är läge att ta sig ur listberoendet :D !?

Anonym sa...

Hej! Ville bara kika in & säga TACK för en helt underbart inspirerande & härlig blogg! Har varit här inne SÅ många gånger i samband med vår bröllopsplanering & vardagligt pyssel. Vi gifte oss också i fjor. (Augusti) & fick SÅ mycket bra, roliga & speciella idèer! Så tusen tack :) Jag tyckte din "lista" över händelser 2007 var så mysig, så jag "kopierade" den till vår lilla blogg, som jag tänkte försöka få liv i, med hänvisning till dig & din sida, Hoppas att det var Ok?! Annars kan jag ta bort det. Bara säg till. www.jill-asle.com (gjestebok) En stor Kram Jill

Anonym sa...

Vad fan - listor har 2 funktioner. Den næstan viktigaste ær ju nær man gør sin lista och verkligen tænker igenom vad det ær som skall gøras. Det ær ju då det tunga tænket och planerandet gørs. Sen ær det ju kom ihåg hjælp och kanske det viktigaste av allt: peace of mind, om jag vet att jag har det nedskrivet oroar jag mig inte før att glømma och slappnar av och kopplar enklare bort nær jobbdagen ær øver. // Behøver jag sæga att jag ær en ordentlig list-lover...

Anonym sa...

Jag älskar mina listor och lappar. Helt ärligt så skriver jag det mest för att jag vill få en överblick över allt och för att jag tycker det är kul att skriva, organisera, strukturera... Har stenkoll på allt i huvudet ändå, så än så länge känner jag mig inte fördummad. ;-)

Zandra sa...

Jill> Helt ok. :)

Anonym sa...

JAPP, totalt listberoende och total listmissbrukare ;-))

Anonym sa...

JAPP! Men tänk så här: vilken fin handstil du får av allt antecknande!Jag är även beroende av att shoppa nya små ant.böcker. Igår senast...vilket jag nyss bloggat om!
Trevlig helg, hoppas skorna klarar sig!