Sidor

07 december 2007

Sonne bitte

Jag är ett hängigt vrak vintertid! Varje morgon är en chock för kroppen och jag lyckas liksom aldrig riktigt vakna.
Så nu har jag sneglat lite på en Body Clock. Väckarklockan som simulerar en soluppgång och väcker en i mjuk takt med hjälp av behagligt ljus och fågelkvitter. Någon som vet om den är värd sin slant?

8 kommentarer:

Wille sa...

Det finns en från Philips som är billigare. Den har jag och jag är mycket nöjd även om jag fortfarande tycker de är omotiverat dyra.

http://pryl.feber.se/feber/art/32719/minitest_av_philips_wakeup_lig/

ullemon sa...

Köp den inte!

Jag skaffade en förra året men skickade tillbaka. Ljuset är inte speciellt starkt. Det är bättre att skaffa en timer eller två istället.

/U

tamigintepaorden@hotmail.com sa...

Jag kan rekommendera en Axbo sleep phase alarm klock. Jag var riktigt skeptisk när min teknikgalna man kom hem med den men den funkar faktiskt.

Mrs S sa...

Åh vad jag önskar att det där hade fungerat. Morgnar är en riktig pina.

Anonym sa...

Jag minns inte vilket mærke det var på min gamla kollegas lampa men hon ælskade den i alla fall. Sa att det var sjukt mycket enklare att stiga upp.

Anonym sa...

Jag har en sån (dock utan fågelkvitter) och älskar den! Fick den i julklapp för 2 år sedan och är mycket nöjd. ullemon säger att ljuset inte är speciellt starkt men det håller jag inte med om. Vet inte hur många watt min lampa är på men jag vaknar av ljuset och det är jätteskönt!

Anonym sa...

Jag har den på bilden, och den har inte fågelkvitter. Kanske har jag en gammal variant. Den funkar sjukt bra iaf, älskar den. Värd varenda krona.

Anonym sa...

Den från phillips är bra - med fågelkvitter eller blippande. Den fungerar kanon på min sambo som inte kommer upp på mornarna vanligtvis - och jag vaknar av ljuset, innan klockan ringer...