Sidor

03 juli 2007

B-plansblomma



Blombutiken ringde och sa att det kan bli krångligt att få fram pioner tills den 28:e juli så vi behöver en b-plan. Hennes förslag var att blanda i lite Caladiva i fall pionerna skiter sig. Hmm.. vad tror ni?

9 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Är det till brudbuketten eller dekorationerna? Jag såg sommarkvistrosor som såg ut som ranunklar, superfina och så där bolliga som pionknoppar är. Fast mindre i storlek förstås. Jag tycker iofs att caladivan var ganska cool, men sitter de en och en eller i en bunt liksom?

Anonym sa...

I klumpar tydligen.. lät väldigt fint med kvistrosorna.

hanna sa...

Ser schysst ut. Hur är det med ranunkel annars? Vi har ju samma problem. Jag gifte mig den 6 augusti och fick hoppa både pion och ranunkel. Det skulle bli en rund ros som i slutändan blev en ganska vanlig ros...

Anonym sa...

Ranunkel är tokkört tyvärr.. det är den blomman jag helst hade velat ha. Men den är körd efter maj säger floristerna.

Camillas Drömmar sa...

Hej!
pioner är jätte dyrt nu, ioch med att det varit så fint väder tidigt så har dem redan hunnit försvinna!!
Vet ej vad du ska ha i resten av buketten, men du får gärna skicka ett mail till mig så kan jag hjälpa dig. Är nämligen florist!!
Camilla

Kerstin Kallin sa...

Men då tycker jag du ska fråga efter sommarkvistrosor! Jag såg hos en florist i gamla stan, och var tvungen att fråga vad blomman hette just för att de var så lika ranunklar!

~~erika~~ sa...

Pioner är en av mina favoritblommor faktiskt! :) men måste säga att den du har på bilden va väldigt fin den med!!
Lycka till!

Elenoree sa...

Fiiiiina! För övrigt älskar jag din blogg, är lite av en bröllopsfanatiker, och har inspirerats till att starta en egen bröllops blogg...inte uppe än dock. Men har en "vanlig", littleladybug.blogg.se. All lyckönska till dig o din blivande man!!!//Elenore

Anonym sa...

Erika> Tack!

Elenore> Kul att du tycker det! Hojta till när din är uppe så får jag ta en titt. Tack för lyckönskningen!