Sidor

03 juli 2007

Det drar ihop sig - Help

Skulle desperately behöva lite tips från er...

Vad ska vi servera våra gravida och icke-köttätandes gäster när de andra får carpaccio?

Var får vi tag på en danslärare som kan köra ett par timmars privatlektion i bugg någon gång de närmsta tre veckorna?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Rödbets carpaccio med chevreost pinjenötter o honung..supergott!!!

Kerstin Kallin sa...

jag åt meloncarpaccio på en restaurang här vid zinken (den nya italienaren), jättegott! Kanske lite mer efterrättsbetonat än anonyms förslag. :-)

Anonym sa...

Jag skulle satsa antingen på anonyms förslag eller en god lite lyxigare sallad.

Danslärare i sthlm har jag ingen koll på. Mitt förslag är att fråga nån ni känner som är bra på att dansa. Då borde det vara lättare att fixa det med tider. Kanske nån som kan komma hem till er nåra kvällar och öva. Bästa skulle vara ett duktigt par. Då får ni ut mer av lektionstiden.

Anonym sa...

Hej..blev lite fel när jag skrev förra gången :-) blev helt plötsligt anonym..var inte riktigt meningen..Ville bra säga att det är lika roligt varje gång man går in och läser hos dig!
Tack för all insperation!!

Anonym sa...

Linda> Tack snälla! Det värmer att du gillar att läsa här.

Kerstin> God Girl.. nu dregglar jag.

Jenny> Tack för tipset!

Anonym sa...

Vegetarisk sushi! Lätt att köpa och ta med!

Anonym sa...

GRATTIS DU HAR fått lite PR i metro idag :)
kramen Monica

Anonym sa...

Monica>> Ha ha.. vad roligt!! Såg det nu.

Anonym sa...

Boktips på alkoholfria drinkar
Blanda festliga drinkar utan alkohol. Översättning margit Alm ISBN 91-7003-068-5
Lycka till!

Anonym sa...

En variant på rödbetscarpaccio finns här
http://www.guldkorn.com/std/cmmt/c_printversion.asp?iRecipeID=2361

Anonym sa...

Wow, var har du hittat/gjort bilden du har?

Anonym sa...

Tack snälla ni för era tips!

Imagechef.com kommer bilden från.