Sidor

22 maj 2007

Tycker du att såna här är kul?


Foto: Toppers från Weddingstar

För jag fattar nämligen inte riktigt vilka det är som gör det nämligen?

21 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, det känns verkligen lite väl fjantigt tycker jag...

Anonym sa...

Jag tycker de är helfestliga! Däremot skulle jag aldrig använt dem på ett bröllop - men väl på en möhippa eller svensexa. Det är mer den sortens festligt tycker jag. :)

Anonym sa...

Nä, inte alls. Vill nog ha nåt på tårtan men verkligen inte sådana här.

Anonym sa...

Jag tycker de är jätte roliga. Lite humor skadar väll inte. Bröllop som annars kan vara så stela och seriösa rakt igenom.

Anonym sa...

Håller med, de är inte alls speciellt roliga!

Skall ta en bild på vårt brudpar till helgen och lägga upp på min sida. Det är ett lite annorlunda sådant!

Skogsrået sa...

Förstår inte heller grejen. Tycker helt enkelt inte det är roligt att skämta om att den ena av brudparet är ovillig till hela bröllopet...

Rent generellt skulle jag säga att jag tycker att bröllop och vad det är man firar tas på för lite allvar idag, inte för mycket. Kan man inte bara göra något på allvar _någon_ gång, måste man spexa till det?

Anonym sa...

Tycker att de är fruktansvärda helt enkelt. Vill man på sitt bröllop förmedla att det är bruden som tvingat mannen till altaret så är de ju perfekta. Inte annars.
Jag har köpt den här: http://majsanna.blogg.se/1179774177_bridezillavarning.html

Tycker om den jättemycket.

Anonym sa...

Apselut itne! De är förskräckliga, speciellt de två till höger.

Anonym sa...

Haha. Jag tycker dom är ganska roliga faktiskt. Fast jag ser dom inte riktigt som att det är någon som tvingar någon till altaret, utan mer som en lite spexig bild av ett förhållande över lag. Men det är klart, om förhållandet verkligen vore precis så, att mannen alltid försummar kvinnan för golf, eller kvinnan alltid försummar mannen för shopping, då vore de inte roliga alls.

Skolfröken sa...

Nej fy! Vill man sända det budskapet på sitt eget bröllop?

Ivana sa...

Tycker det är oerhört smaklöst men smaken är väl som baken. Vi ska inte ens ha ett brudpar på vår tårta, tror det räcker med oss som brudpar :)

Anonym sa...

Såg din kommentar på min blogg. Jag har ingen aning om hur min tårta kommer se ut eller vad den kommer att innehålla. Ska innan midsommar någon gång träffa cateringföretaget som ska fixa alla mat och tårta. Då hoppas jag veta lite mer. Har kanske tagit det i fel ordning. Att först köpa dekorationen men men...

Anonym sa...

Måste bara tala om vad vi hade på vår tårta. En konstnärlig vän till oss gjorde en naken glad och dansande tårtdekoration, det tyckte vi var kul, inte detta...

Kerstin Kallin sa...

Tycker inte alls om såna här toppers.. Har klagat på det på BT tillräckligt för att den värsta ilskan ska ha hunnit pysa ut, men jag håller med skogsrået i allt hon sa.

Mickey Maze sa...

Maybe they would be funny if they choosed their attributes and their clothes.
Man34 from http://nonsexsweden.blogspot.com/

juliana.persson sa...

Kanske kan vara lite kul om det inte hade varit ett bröllop men känns lite smaklöst och lite som om man hånar äktenskapet och förhållandet. Nej, inte kul.

Anonym sa...

Nix, jag gillar dom inte!

Anonym sa...

Tycker också de är hemska, tråkiga och stereotypa. Jag har hittat två som jag tycker är jättesöta som jag gärna tipsar om...

http://www.somethingblue.dk/shop/images/LoveOneAnother.jpg
http://www.somethingblue.dk/shop/images/TrueLove.jpg

Anonym sa...

Inte så förtjust i dom nej... skulle inte passa på våra tårtor iaf *s*

Anonym sa...

haha, jag tycker de är jätteroliga. Lite humor måste man ju ha ;-) Och vem tar sånt på allvar??!! Kanske gamla faster Magda, men ni andra, kom igen!! Tycker att bröllop som är för stela bara är pinsamma, nä mer humor åt alla!!

Anonym sa...

jag tycker de är skit kul..varför skulle man inte kunna ha dem på ett bröllop?? Det är ju ändå en glädjens dag varför inte skoja till det lite extra. Man behöver ju inte vara alldeles stel.