Sidor

15 april 2007

Smink & hår för män och kvinnor

Det finns en hel värld bara om smink och hår ute på internet. Hur ska man se ut?
Det första som slog mig var att jag vill inte springa runt hela morgonen till olika ställen när man är stressad som man antagligen är då. Jag ville hitta folk som kunde komma hem till mig och göra mig fin =) Det var inte så lätt tydligen då ingen hade gjort så förut, inte här uppe i Falun i varje fall. Till slut hittade vi ett ställe som verkar jätteduktiga på smink.

Lust & fägring heter de vi valde och se hittade jag precis i närheyet av därjag bor en frisör som också kunde komma hem till mig. Det gäller bara vara envis och våga fråga.

Jag har bokat tid hos en frisör. Men hur vill man ha håret då!? Den 20 april nu ska både jag och Tommy provsminkas så vi får väl se hur det blir. Ja du hörde rätt, här ska killen också sminkas! Det blir nog mest att noppa ögonbrynen och göra huden fin. Det ingick i priset för killar så varför inte =)

Håret har jag redan gjort en provuppsättning på och det blir en ganska stor frisyr med lite skruvlockar, en blandning av en 1800-tals frisyr och en modern kan man säga. Jag har valt att inte ha någon tiara eller liknande men några strassnålar blir det för att det ska glittra lite i håret. Sen har man ju inte naturligt långt fint hår så jag gjorde en hårförlängning för någon månad sen så man kan få den där stora frisyren man annars inte kunnat få.

3 kommentarer:

Jen sa...

Åh vilken spännande frisyr.... mycket nyfiken på hur den kommer att se ut!! Ska själv ha en medeltidsinspirerad klänning som vi ska börja rita på i morgon... funderar mycket på en passande frisyr just nu, en med höjd då min käre BM (blivande make) är mycket lång och jag är kort... höjd på klackarna blir det också... LOL

Anonym sa...

Klart männen ska sminkas! På bröllopsfotona ser bruden alltid så vacker ut, men jämn och fin hud, medan han har ojämn hudfärg. Mycket bättre slutresultat om båda har vacker hud!

Kerstin Kallin sa...

Sätt en krona på huvudet, jen! Det är iaf min taktisk. Också kort. :-D