Sidor

14 december 2011

En uppdatering från värmen

Resan ner gick över all förväntan. Ungarna skötte sig exemplariskt tack vare en iPad, massa mutgodis och en sån där babycrib vi fick på flyget. Innan vi reste var vi förberedda på att fastna i Frankfurt då vi endast hade en timme på oss att byta terminal där tills vårt anslutningsflyg skulle lyfta, och flygplatspersonalen sagt åt oss att det behövs 2-3 timmar för att ta sig den streckan med barn när vi tidigare kontaktat dem om detta. När vi väl checkades in dock så checkades vi in som handikappade (!) så väl på Frankfurt väntade en rullstol på mig och Rigo som vi sedan swischade förbi alla köer med. :)

Lottis, Johnny och Love väntade på oss när vi kom fram till hotellet och har ju hunnit reka allt under sin första vecka här så vi gled in på en räkmacka direkt och har låtit oss lotsats runt. Hotellet är gigantiskt och resortet inkluderar ett tiotal restauranger och cafeer som vi svullar på hela dagarna i ända. Vårt rum är fint, solen är stark, stranden underbar, poolerna många, de vilda djuren som knallar runt överallt gulliga, musikunderhållningen till middagen usel, Rigo lyrisk över att få leka dygnet runt med Love, Bim lyrisk över att slippa blöja och vi glada att få dela det här med fina vänner.
Igår kom även Jenny, Magnus och Tilly ner så vi åkte in till stan och träffade dem över en sen mexikansk grillmiddag i en gränd. Corona, musik, nachos och fyra speedade barn.. Filmiskt och jättehärligt, Imorgon ska vi hänga allihop igen och då åka till någon stor natur/djur/bad/nöjespark. Närmst på agendan står dock att käka en äppelcrepe med vaniljglass och sedan gå till de andra som hänger vid poolen efter sin siesta.

Puss mina kära. Hörs snart igen.

3 kommentarer:

Tant Therese sa...

Låter magiskt! Pussa familjen och hälsa Tilly, Magnus och Jenny!

Puss min kära!

Åbbe & Björne sa...

Åhh så underbart det låter. Bara njut och njut!

hanna sa...

ÅH vad det låter skönt! Här regnar det blötsnö och kidsen är febriga. NJUUUT!