Sidor

25 mars 2010

Premiärgungning

Hur överlever man sex timmar på flyg med kiddo?

Vi har packat ner majskrokar, pekböcker och ett gäng med nappar. Vilka fler knep finns det egentligen för att få världens mest energiske rastlösa lilla människa att uthärda i sex timmar?
Eller ska jag helt enkelt satsa på öronproppar till resten av planets resenärer istället?


24 mars 2010

Musikalartist i konstig frisyr

Kan det vara så att han lyckats undkomma den totalt omusikaliska genen som jag bär på och istället ärvt sin fars känsla för pling och trall? Låt oss hoppas för guds skull.

Favoritlåtarna just nu:

Bä bä vita lamm
Baby´s got back
First day of my life
Had me a girl




22 mars 2010

Not medium at all

Idag har jag köpt det största linnet man kan få för pengar, för att slippa fler -är du gravid-frågor nu när vi drar på semester till helgen.

Och jeesus vad skönt det ska bli med semester. Jag ska glassa så jävla hårt. Ligga vid poolkanten och dricka svennig sangria iförd mitt jättelinne och skratta svenska vinterslasket i fejset.


21 mars 2010

Tack fina ni!

17 mars 2010

Felbedömning

Jag oroade mig för nästan allt när vi blev gravida igen i början av året. För hur det skulle gå med två så små barn hemma samtidigt. Att vi inte får plats med någon syskonvagn i vår hiss. Över att jag inte skulle kunna få några jobb nu när magen börjat synas. Jag oroade mig för hur vi skulle stå ut med ännu ett par år av sömnlösa nätter. Över att jag inte hunnit komma i form sedan den senaste graviditeten. Tänkte att sonen kanske "förtjänar" att vara minst i familjen mycket längre än så här. Undrade om vi ens kunde bo kvar i lägenheten nu. Och vilken typ av bil måste vi ha? Och hur skulle jag kunna lyfta Rigo om jag skulle göra kejsarsnitt även med nästa? Skulle föräldradagarna räcka för oss båda att vara hemma tillsammans den första tiden?

Jag oroade mig för precis allting. Utom missfall.

11 mars 2010

Huh!

Det blir ju oftast så att man publicerar bilder av ens unge som man tycker han är lite extra söt på.

Men inte alltid.
Här är en riktig fuling!



Nu vill jag gärna se osmickrande bilder på era små sötgrisar.

Rigo drog på kryssning igår


Ni ser själva vilken förväntansfull ung man det är som snart ska stiga ombord. Festsuget lyser i blicken.



Starstrucked. Meet and greet i lekrummet.



En privat lektant hade den lilla lyxliraren med sig på båten.



Minga lite med de andra passagerarna.


Här lite grumpy över att ha spelat bort halva barnbidraget på Jack Vegas.



Men varför gråta över spilld mjölk, när man istället kan dra på sig en galnings leende och hänga i Panoramabaren och digga finsk dansbandsmusik?


Däckad i hytten efter en helkväll.

09 mars 2010

Icke förgäves

Senaste veckornas inköp av solbrillor, paraplyvagn och sommarlinnen kom till nytta ändå. Igår när mannen kom hem från jobbet viftade han med en utprintad bokningsbekräftelse till en vecka på Playa del Cura. Tjohoo!


06 mars 2010

Rigo is da Prince!



Kolla in vilken snygg prins den här boken handlar om! Fick den här råfina boken med posten häromdagen från Beebook, som skapar böcker där ditt barn är huvudpersonen med namn och bild. En klenod till den egna barnbokhyllan, eller en perfekt present till någon annans unge ju.

01 mars 2010

Pussar sonen godnatt hundra gånger extra och tänker på allt fint jag har

Ibland känns ju livet jävligt visset, och jag oroar mig lätt för hur det ska bli med saker och ting.
Men så åker jag förbi t-centralen ikväll där tunnelbanan inte stannar pga "olycka" och ser brandmännen som plockar upp resterna av en människa som just hoppat.
Och allt sätts i perspektiv.
Jag vet ingenting om sådan hopplöshet och tack gode gud för det.