Sidor

15 mars 2009

Beställde en vagn igår

Blev en Teutonia Mistral S, fast brun med beight foder. När det är dax att byta till sittvagn valde vi en svart sådan, och så blev det ett klarrött babyskydd som man kan klicka fast på vagnen tydligen. Känns lite surrealistiskt men skoj såklart, första maj får vi hem vagnen! Bebis en månad senare.

12 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Snyggit!!!

Anonym sa...

Vi har ju också beställt en sån :D Fast helsvart. Tänkte oss en grå först men...Den bruna är jättefin! Väntar på att de ska ringa och säga att den kommit...

Anonym sa...

din blogg är fantastisk! har följt den ett tag, trots att jag varken planerar giftemål eller barn - men ditt sätt att skriva får en verkligen att längta efter nästa inlägg:) Keep up the good work, och lycka till med bebisen!

Unknown sa...

Hej! Jag har följt din blogg mer eller mindre sedan jag planerade mitt bröllop sommaren 07. Men har helt missat de goda nyheterna! Grattis till den kommande bebisen. Väntar själv mitt andra barn i början av juni! Bra val av skötväska, den är kanon! Lycka till!

Anonym sa...

Grattis till att ni kommit fram genom barnvagnsdjungeln. Vi har Teutonia Spirit S3 och har inte ångrat oss även om den har både för- och nackdelar.

Anonym sa...

kanon snygg! åhh, väldigt najs. En sådan kan man absolut tänka sig att köpa när det äår dags. Vad fick ni betala för vagnen och alla dess delar??

Zandra sa...

AnnaPanna> Thankyou!

Soffy> Härligt att vi kommer dra runt på likadana vagnar i sommar. Tror helsvart är bästa draget om man vill sälja den efteråt, verkar var den färg som går bäst då.

Stina> Tusen tack för värmande ord!

Tess> Åh, tack! Och ett stort grattis själv!

Björne> Verkligen en djungel! Har varit och klämt och känns i månader, kört runt på matkassar och lekt familj. :) Tror den blir kalas!

SaraT> Kul att du gillade den. Vi betalade 7890:- för själva vagnen, lade till 400:- för en adapter till bilbarnstolen, 1500 :- för en nedsatt bilbarnstol i samma märke.. Dessutom så hade butiken ngn kampanj just nu så man fick skötväska och solskärm på köpet, plus ett presentkort på 1000 kr att köpa andra babyprylar för i deras butik när man kom upp i 10 000 kr.

Anonym sa...

det va inte farligt med tanke på vad man får. Riktigt snygg ligger högst upp på snygglistan just nu. Glömde faktiskt att tacka så mycket för en kanonblogg. Fick en massa tips och hjälp när jag gifte mig i oktober 2007 och kunde bara inte sluta läsa din blogg :) så jag har blitt kvar.
Ett stort Grattis till mackaronen i magen!

Zandra sa...

SaraT> Jättekul att du haft behållning av bloggen i så fall!
Tycker inte heller att det är så farligt pris. Finns ju helt klart billigare varianter, men de är å andra sidan mycket svårare att sälja iväg efter man är klar med dem också. Vi räknar ju med att sälja vår när den inte behövs längre.

SysterYster sa...

jag tror att du gjort ett bra val kan tänka mig att den bruna färgen inte är så känslig för att solblekas. Brunt är ju den färgen man verkligen kan använda alla färgglada färger till.
Kul när den väl kommer, då är det sen inte långt kvar tills bäbisen kommer.

Ha en bra kväll

Zandra sa...

Syster Yster> Vi får hoppas det! Jag är såld på kombinationen brunt och turkost så nu ska jag leta upp ngn riktigt mjuk höstfilt i turkost tänkte jag.
Ha en bra kväll du också!

Anonym sa...

Hej gotjockis från annan tjockis,
Vi klämde och kände på Mistral S ett par gånger vi med, men landade på Spirit S3 till slut. För oss i södra Sverige beställer många sina vagnar från Tyskland: http://www.mypram.de/
Senast jag kikade, med den då lite lägre Euron, skiljde det nästan 3000! kr mot att köpa i Hbg. Trevliga pengar att kunna lägga på annat. Hoppas du mår bra annars. Själv har jag gått gå hem med en superduperdeal 14 veckor innan FL.