Sidor

29 april 2008

I wet my pants

In a good way. När jag tänker på att göra något i egen regi.
Men så är det ju det där med dineros.. hmm.

28 april 2008

Mindre nice med att ha katt

Är att de (well.. Naku i varje fall) inte lärt sig att torka sig när han varit på muggen. Ligger här i sängen med en katt som stinker skit. Han skulle må bra av en dusch men klockan är midnatt så jag låtsas som det regnar. Vilken god mor jag kommer bli en vacker dag.

(Mindre nice med att ha en nakenkatt är att det SYNS när han är risig i kistan. Inga detaljer, men ja.. ni fattar)

Kändistätt

Här är några av alla snyggingar som dök upp på nittiotalsfesten i helgen.
Spice Girls, Mia Wallece, Alanis Morisette, Greger brandman, Pretty Woman, Systrarna Graaf (moi), Bert och Ian, Right Said Fred, Prodigy, Teletubbies, Butthead, Leif Loket Olsson, Vince Vega och mr Henke i sin studentkostym.






Foton lånade från Henke L och Petra som verkar haft bättre skärpa på sin kamera än mig under kvällen. :)

Känns rätt brett

Jag får Stepstone och Monsters bevakningsmail några gånger varje vecka. Vette fan vad jag har fyllt i för kriterier en gång i tiden.. men dagens skörd av jobbförslag var i varje fall:
- Ekonomichef för större företag
- Börsreporter för nyhetsbyrå
- Annonsförsäljare

Kär i alla

Ju mer jag tänker tillbaka på helgen desto gladare blir jag. Sitter och laddar upp bilder nu och förundras åter igen över hur snygga alla var!

27 april 2008

Bästa födelsedagsåret

Mitt hjärta har träningsvärk av alla fina människor som dök upp på festen igår kväll iförda den ena nittiotalsoutfiten ballare än den andra!
Nu ska jag lägga min ömmande partytrötta kropp brevid mannens i soffan, kolla på Lost och käka thaimat.

..............................I love my life.

25 april 2008

Ok, nu är outfiten klar tillsist

Vi bestämde oss för att vara Roxette i morgon på nittiotalsfesten, men jag såg mest ut som en blond Monchichi i skinnpaj, så nu har vi styrt om skutan till en lite mer slampig variant.

Som kompensation för mitt usla bloggande sista tiden kommer ni få en bildchock på söndag.

20 april 2008

Det är inte meningen

Att man ska ha ont i magen varje söndag för att det snart är arbetsvecka igen.

Bättre lycka nästa gång

Förutom att det var strålande vackert väder, så var inte Streets bröllopsmarknad mycket att hurra för. Glest med stånd (och det är ju aldrig skoj hö hö) och lite trist utbud. Fick tillfälle att morsa på Gamman-Anja och Kirsto-Kerstin i varje fall, vilket var kul.

Solen skiner och jag drar till Street

Sitter och trummar otåligt med fingrarna, Streets bröllopsmarknad stänger om drygt en timme och min kompis är på väg att hämta mig för att åka dit. Jag ska anteckna vilka som är där och dricka kaffe i solen. Sen en vacker dag när jag har lite mer tid så ska jag göra något av allt det här bridezillandet. Något bra som jag själv saknade när jag höll på och planerade som bäst.

Trettiotaggare

Jag har rosa blommor i hela lägenheten och massor av kärlek i kroppen.

18 april 2008

Dagens fyra bästa

- Mitt paket från Ellos har kommit. Fyllt av kläder och sköna hemgrejor.
- Jag hade anställningsintervjuv med en kille som var så snygg att jag inte minns ett ord av vad han sa under den 1,5 timme vi sågs.
- Jag har fått vackra blommor och ett presentkort på Crimson från mina söta kollegor!
- Nu kommer min grymma underbara man och hämtar mig från jobbet för att göra helg och fira födelsedag.

PUSS!

15 april 2008

Tända ljus hjälper inga ungar

Precis som min kloka vän Josefine så väljer jag att inte tända ett ljus för stackars Engla i kväll.

Bli medlem i Bris du också. Och se till att dina vänner också blir det.

13 april 2008

En mycket stor anledning till att en dag skaffa barn


Man kan klä ut dom till käk, eller till million-dollar-babies och muskelknuttar! Om vi hade haft en knodd hade jag gått bananas på den här sajten.

12 april 2008

Maskeradorgie


Sitter och letar kläder till nittiotalspartajet på nätet. Oh my vad mycket det finns! Blir vi bortbjudna på maskerad någon gång och ska ta Naku med oss, så hittade jag den här lilla nyckelpigsblåsan.

11 april 2008

Om en vecka fyller jag 30

Vilket jag ska fira genom att ha nittiotalsfest ihop med en kompis. I veckan ska jag leta efter okey-posters att smycka väggarna med, bartendern har utlovat alkoläsk och candyshots och så är playlisten fylld med Ace of Base, Nirvana och Spice Girls. Kommer bli hur kul som helst!

Men nu är frågan.. hur ska jag klä mig? Först tänkte jag mest köra nittiotalssminket (nivea på läggarna, kraftig läpppenna som inte suddats ut, kajal och tunna eyebrows), uppklippta jeans över jumpadojjor (undrar om jag har mina Jordan Air kvar?) och Champion-hoody.

Men nu tänker jag att det är bra mycket roligare att vara en nittiotalspersonlighet! Pamela Andersson i rödbaddräkt, Orup, Thomas Brolin eller klonfåret Dolly typ. Vem skulle du vara?

09 april 2008

Designa dina egna Nikes



Sitter och trånar efter nya gympaskor, hur lovely var inte dom här? Egenkomponerade hos NikeId. En vacker dag är de mina. En lönedag.

04 april 2008

Bokmalen

Det är helt fantastiskt hur mycket böcker man hinner plöja när man väl är ledig. Vi hade med oss en halv resväska med sånt jag länge velat läsa men inte hittat tid till senaste åren..

Här är tre av favoriterna ur högen:

Robin Sharma - Munken som sålde sin Ferrari
En lära i hur man hittar tillbaka till den energi, passion och livsglädje man önskar att man hade - i romanform. Jag gillar Robin Sharma, jag gillade boken. Munkflum går alltid hem hos mig, och jag plockade med mig många konkreta bra rutiner från den här till vardagen.

David Eberhard - I trygghetsnarkomanernas land
Blir lite provocerad av hans besserwissrande sätt att skriva. Men förutom det är boken en klockren redogörelse över den curlade svensken. Lite utav en förklaring till varför vi är så dåliga på att hantera förluster och press, och många bra vetenskapliga exempel på hur vi målar in oss själva i ett trygghetshörn som är fördjävla trist.

Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden
Är förmodligen den sista svensken som inte hade läst den här triologin. Men nu fick jag äntligen göra det. Hur sjukt bra som helst! Särskilt den här. Jag är kär i Lisbeth Salander. Jag tror hon skulle kunna vara kär i mig. Det bästa av allt är att jag har trean kvar hemma på sängbordet att läsa.

Typ det här



Gick hela semester åt.
Blir inte fler bilder än så. Vill framförallt skona er från min kurviga figur, men tänker också att ni kanske skulle dö av avund om ni såg alla dessa vita stränder och bananträdsskogar. Och hur trist vore inte livet utan era kommentarer sen då.

Bra nyheter

Igår fick jag ett livstecken från kompisen som jag gjorde slut med i september förra året. Hon skrev att hon nått rock bottom för någon månad sedan, gick på behandling hos läkare, möten hos AA och tjofadderittan.
Härligt att tillsist få se att se att hon själv insett att livet spårat ur fullständigt.