Sidor

13 oktober 2008

Tror DU att DU är så jävla snygg då?

Nästa helg ska vi ställa ut Naku för första gången. Men jag har redan börjat oroa mig. Tänk om de inte tycker han är fin utan börjar anmärka på en massa saker när jag lyfter över honom till domarna? Tjock typ, eller lite krokig svans?

"EXTRA
Handgemäng på kattutställning.
30-årig totalt distanslös kvinna löpte amok."

5 kommentarer:

Petra sa...

Åh nej!
Nu kommer du bli en sån där galen kattutställningskvinna som ägnar fredagskvällarna åt att bada katten i flera timmar och putsa klorna och gå upp i ottan på lördagen och rama in prisrosetterna och ha en prishylla över soffan! :-)

Anonym sa...

Haha oroa dig inte jag tänkte samma som du första gången Tippen blev synad men det gick hur bra som helst.
Förresten så är Naku en riktig snygging och då spelar det ju inte nån roll vad domarna tycker eller hur! ;o)

Zandra sa...

Petra> Det vet du!

Maja> Eeeh.. jo. ALLA ska ju tycka att han är grym! :)

Anonym sa...

*fniss*

Anonym sa...

Jag är i samma sits med hunden och jag LOVAR, man vill faktiskt lugga dom pippinetta domarna som påtalar att han är lite rund om magen. Han står lite mycket på vänster bak och visade inte riktigt upp sig i sitt bästa esse i rörelse.

Vad säger man??

Man gör det för att få veta sanningen och för att få en attraktiv avels hund med cert men va fan??

Du vet ändå att Naku är den finaste katten, eller hur? Bry dig inte om annat :)

Lycka till! (Det kommer att gå bra)
Men var redo, för det gör ont att ta kritik. Och även om det kommer beröm börjar man gråta, man blir så stolt :) Man måste göra några utställningar för att bli varm i kläderna och framförallt för att lära sig hur man ska visa upp på bästa sätt. Se och lär! Tyvärr den väg man måste gå även om det är som att se målarfärg att torka. Supertråkigt om man inte känner djuret i fråga. Efter några gångers deltagande tar man domarens ord med en nypa salt. Och lär sig att förbättra. Det värsta är väl ändå inte farligt? Det är att man får behålla sitt underbara djur som sällskap och inte avel. Och det är väl inte hela världen, det är ofta det vi tar dom för. För just sällskap :) //Ozzys matte