Sidor

23 juli 2008

Hohoo

Det blir glest mellan inläggen så här mitt i sommaren. All tid har gått åt att åka runt på bilträffar, bygga i ordning sovrummet, softa i gräset och nu.. besöka Kiruna för att hjälpa svärmor packa ner sitt bohag för att flytta till Stockholm. Och hälsa på en mormor förmodligen för sista gången.

Två frågor:

1. Vi har bröllopsdag på måndag. Förutom en flaska "spara tills bröllopsdagen"-rödtjut och en låda med ettårshälsningar från bröllopsgästerna som ska öppnas så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Några mysiga tips? Stockholm. Helst utomhus.

2. Jag tänkte spela in ett eget sommarprat med minnen och musik till föräldrarna som fyller år här snart. Hur fixar man det tror ni? Behöver någon digitaldiktafon eller något antar jag för att kunna fixa det till datorn, mixa och sen bränna, eller?

Hoppas ni har en lite slapp och skön sommar som jag mina vänner.
Puss så länge.

4 kommentarer:

Wille sa...

På fråga 1 så svarar jag ballongflygning. Kolla uppner.se om intresse finnes. :)

Anonym sa...

En dagsutflykt till Sandhamn kanske? Ta en Cinderellabåt från Strandvägen, ät en god lunch eller avnjut egen picnickorg på soliga Sandhamn. Det är mitt favvoutflyktsmål i sommarStockholm och ett givet tips på en härlig dag.

Hur som helst grattis på kommande bröllopsdag!

Anonym sa...

Fråga 1: Skriver under Hjärtelyckans förslag, mycket trevligt alt... Annars är Siggesta gård med minigolf och god middag efteråt ett mycket trevligt alt. www.siggestagard.se
Fråga 2: Roligt förslag Kanske webbkameran med mick fungerar att använda...

Lycka till!!

Fröken Nina sa...

Det finns ett program som heter audacity att ladda ner som jag använder när jag läser in texter till eleverna, men det kräver en mick av ngt slag... En del mp3-spelare har väl det?