Sidor

07 maj 2008

Syskonkärlek



Nakus syrra Tella har bott hos oss i några dagar nu när hennes matte är bortrest. Första dagen slogs de non-stop och min lilla stackare var helt blodrandig.
Det verkar som det rensade luften dock, för nu ligger de mest bara i en hög och tvättar varandra kärleksfullt. Lite vääl kärleksfullt. Jag tror lilleman börjar bli intresserad av att nuppa. Kan det vara så fast han inte är mer än sex månader?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner nog likadant. Fast vi ska bara ha ett intimt litet bröllop i trädgården sådär ala mysigt du vet? =)

VILKA SÖTA KATTER DU HAR!
Vet du om att de inte har något hår? *harkel*

Anonym sa...

De blir ju könsmogna vid 6-8 månader typ så jaa, ni kanske skulle kastrera? :)

~~erika~~ sa...

Åh ja det kan dom deffinitivt!! Vår Pelle blev det och det gick från den ena dagen till den andra kan meddelas. Det uppskattades dock inte av tjejkatten Maja som är steriliserad. Så där fick vi gå emellan många slagsmål med ett akut veterinärsbesök som utgång. Det va ingen billig historia eftersom Pelle inte hade någon försäkring ännu. Det har han dock nu och han har, efter kastreringen, lugnat sig betydligt. Så ett tips: kastrera! =)

Zandra sa...

Malin> Trädgårdsbröllop är ju helt underbara! Vi hade också det.. typ.

Catti> Oh no? Allright, inget mer hänga med syrran i så fall. VI kan inte kastrera honom förrän han parat sig ett par gånger med uppfödarens katter dessvärre.

Erika> Shit. Well, som jag skrev ovan, vi kan inte (enligt kontrakt) kastrera honom innan uppfödaren har fått tagit ett par kullar på honom. Men sen blir det knips illa kvickt!

Anonym sa...

Halli hallå!

Vill bara passa på att berömma för en superfin och trevlig blogg. Hittade rätt på dig när du bröllopsbestyrade och har fastnat sen =)
Planerar som bäst bröllop själv nu.

Jag jobbar på en veterinärklinik och undrar bara om du och din man är informerade/ medvetna om detta;
De brukar som sagt var bli könsmogna runt sex månaders ålder och kan då börja urinmarkera inne. Tyvärr brukar det beteendet inte försvinna förrän man kastrerar och i värsta fall om kan det bli ett invant beteende om man väntar för länge med kastration.
Men att inte umgås med syrran är nog en klok idé eftersom de inte bryr sig om vem de parar sig med.