Sidor

20 november 2007

Gollum

Jag sitter och letar efter lite retroprylar till lyan på nätet, och kommer in på tapetsidan från himlen. Mina kinder blossar och jag vill instinktivt gömma mig under täcket med datorn. Titta, njuta, beställa de allra finaste till mig själv och aldrig berätta för någon om min guldgruva! Men så tänker jag att i varje fall ni kan få kika. Pax för alla snygga!

4 kommentarer:

Mrs S sa...

Ja de är sjukt fina!!! Fast många fina hade försvunnit, de hade massor av underbara barntapeter tidigare. Det här är en av mina favoriter:
http://www.interior1900.com/artikel.php?artikel_id=506&kategori_id=16
50/60-tals tapeterna är också fina men jag är en sucker för 60/70-tal.
Det satt jättefina tapeter liknande de gråblå 50/60-tals tapeterna i mitt rosa rum innan jag målade om. Original från 1962 men det var tre olika tapeter!? och de hade dessutom spruckit på flera ställen så jag kunde inte behålla dem. Sad.

smul sa...

de här tapeterna är sjukt svåra att tapetsera basattuveet när du svär småjävlar. De är spröda.

Kerstin Kallin sa...

Oooooooo så fina! Jag fick en riktig nostalgitripp av de äldsta tapeterna från farmor och ett gammalt hus hemma hos mina föräldrar. Många 60/70-tals som jag gillade också. :-)

Anonym sa...

Spröda eller ej beror på hur de har förvarats under årens gång. Har de legat mörkt torrt och kallt, så är de som vilka nya tapeter som helst. Desto mer ljus de exponerats för, desto sprödare papper som har åldrats.