Sidor

16 september 2007

Kanske det kanske



Våra kompisar har precis gått hem med sin lilla nakenkatt. Samma katt som vi var barnvakt åt i några dagar för en tid sedan och då blev hopplöst förälskade i. Nu sitter jag på Blocket och tänker att sen... när lägenheten är renoverad, då kanske vi skulle ta och skaffa oss en egen sån här liten skrynklig typ.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad fin liten nakenfis. Hade en hemma för två månader i 5 dagar. Men blev jätte alergisk så vi fick lämna tillbaka henne till uppfödarna :(. Men en mer underbar ras finns inte. Lycka till med letandet, jätte avis.

Anonym sa...

Nakenkatter är verkligen alldeles underbara :)

Anonym sa...

Hihi måste ju då säga att vår nakenhund är snappet sötare ;)

Anonym sa...

Du vat att det är en defekt för en katt att vara naken att de ALDRIG skulle finnas om det inte vore för människor? Att de inte mår bra? Så snälla tänk en gång till flera tusen katter dör varje år medans ni letar efter en katt med ett genetiskt fel! eh? eh?
Kram

Anonym sa...

Först till Anonym. Sphynxen är absolut ingen defekt!! Tvärtom en underbar och mycket trevlig ras. Det är en recessiv gen (en gen som finns men inte alltid syns) som har kommit fram på fullt naturlig väg. De två första nakenkatterna föddes 1978 av en vanlig långhårig bondkatt. Naturens helt egna lag. Zandra, hoppas du finner din lilla nakenfis. Jag väntar på att en sphynx ska flytta in hos oss i februari. De är helt underbart ljuvliga, dessa skrynklor!!! :-) //Kram Märit

Anonym sa...

å, fan va söt men ful samtidigt, nakenhundar e fulare