Sidor

08 augusti 2007

Onsdagsgrubblerier

... medans jag sitter och kollar igenom alla bilderna och laddar upp en del för era ögon så sitter jag och klurar lite på livet som vuxen. Borde jag inte ha bättre koll på vad det är jag vill göra? Ha ett drömjobb liksom. Lägger upp lite cv:s över nätet och tänker att det är dax att ta tag i det här nu...

Trivs du med ditt jobb?
Ja: vad jobbar du med då? Nej: vad skulle du hellre vilja syssla med?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. Jag jobbar som teknikinformatör och skriver manualer för symaskiner och olika symaskinstillbehör. Det är hur kul som helst, ett väldigt varierat yrke.

Jag har dessutom en hemsida där jag lägger upp arbetsprover, alltså exempel på vad jag har gjort tidigare. Där ligger även CV, information om mig och min bakgrund m.m. Länken till den hemsidan skickar jag med i alla ansökningsbrev jag skickar ut, och har fått massor av positiva kommentarer angåender detta. Ibland har folk t.o.m. ringt upp och sagt att jag inte är aktuell för tjänsten men gud vilken bra idé med hemsidan. :-)

Anonym sa...

Ja, jag har mitt drömjobb, jobbar som arkitetekt. Men visst är det så att gräset altlid är grönare på andra sidan, har även gått en textildesign utbildning och tänker : varför gör jag inte det istället? men fanken snacka om att jobba ihjäl sig för att överleva på det ibörjan. Jag har redan gjort det en gång och sålde bra, men då materialen är så dyra så går det på plus minus noll nästan..
Och nu sitter jag hellre och drömmer om barnvagnar än att skissa... hm måste nog jobba på lite nu!! hehe

Frida sa...

Ja, uppfyller min dröm och är egen företagare med butik och kursverksamhet!

Anonym sa...

Ja, jag har ett av mina drömyrken. Jag är landskapsarkitekt och jobbar med stadsplanering. Det är kreativt och man får ta mycket eget ansvar t ex vara projektledare för framtagande av detaljplaner.

Anonym sa...

Nja, nä, jag har nog inte mitt egentliga drömjobb, även om jag trivs bra där jag är nu. Skulle vilja jobba mer övergripande, gärna i en redaktionell miljö, med användning/utveckling av digitala/sociala medier i ett företag som ser framåt och har budgeterat för utveckling.