Sidor

26 augusti 2007

Hur gör man lättast om ett badrumsgolv?

Det är babyblått men jag vill få det svart. Vill inte behöva knacka bort klinkersen som ligger nu för att fixa till det utan undrar om det finns ngn quickfix?

12 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Jag har hört nånstans att man kan måla klinkers. Behövs förstås specialfärg och jag kan inte svara på hur snyggt och hållbart det blir, men hör med en färgaffär!

Ivana sa...

Åh jag vill också fixa & dona med min lya. Satans hyresrätter. Hoppas det fixar sig med klinkersen!

Axel sa...

Lägg en matta över!!!

Mrs S sa...

Kontaktplast? Sån där självhäftande på rulle du vet.

Anonym sa...

min bror som är röris hävdar med stor bestämdhet att det är mindre lämpligt med snabba lösningar i badrum. men att måla klinkers verkar helt ofarligt, om det går...

Anonym sa...

halva min underskrft försvann...
nyss

Anonym sa...

Min bror köpte klisterlappar som är till för kakel och satte upp i sin lägenhet. De täckte över dem perfekt, men är rätt dyra har jag för mig. Fanns då på Lagerhouse.

Lycka till!

Monica sa...

min gubbe är kakelgubbe:)
plast , måla! eller ta bort det ! han är inte hemma men jag ska fråga imorgon:)
påminn mig annars *kram* hur känns det att vara gift da :)

Anonym sa...

Tack för alla tips, ni är ju underbara! Ska kolla runt i veckan efter både färg och kakeldekor!

Monica> Married life är grymt! Det börjar ligga rätt i munnen nu att säga "min man". I början ville jag bara fnissa hysteriskt varje gång jag sa det. Till en början måste jag erkänna att jag absolut inte kände ngn skillnad mot hur det var innan, tvärtemot vad alla andra säger alltså. Men nu bröjar det smyga på mig en känsla av enorm trygghet som faktiskt är ny.
Hör gärna av dig när du kollat med din kakelgubbe då! :)

Anonym sa...

Hej & Tack för toppenblogg!
Brukar titta in då och då.

Jag har exakt samma problem som du! Ny lägenhet med tillräckligt fräscht badrum för att det ska kännas onödigt att kakla om, men babyblått golv och en rand med babyblå kakelplattor mitt i allt det vita...

På väggarna tänkte jag köra kakeldekor (el självhäftande plast; lite billigare, men pilligare). På golvet skulle jag vilja måla, men är osäker på om det blir bra. Skriv på bloggen hur det går för dig! Jag mailar tips om jag hittar någon bra färg!

Titta här för bra tips: http://nouvelle.se/?p=644

www.syfroken.se sa...

Det finns ju färdiga, fyrkantiga trallrutor att köpa och klicka ihop. Har sett Timell gör aom ett golv så. De är sedan lätta att lyfta och dammsuga av under. Finns på byggvaruhus och ibland på ÖB och Rusta.

A L V A S - P A P P A ! sa...

trallorna har jag också tänkt på, verkar skänt att gå på!