Sidor

24 juli 2007

Vi är inte döda

Vi är bara mitt uppe i sista-dagarna-fixet! Kakor dekoreras, skjortor inköps, kofta till kvällen, ljudsystem, fler vattenflaskor, axelbandslös b-h, playlists, packa, inköpslistor för maten... det känns som om det aldrig tar slut det här.

Väderleksrapporten ser inte så munter ut inför helgen tyvärr, så håll tummarna för att vi i varje fall kan få uppehåll en stund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Jag antar att det känns lite overkligt nu när det bara är en handfull dagar kvar.... ville bara passa på att önska Lycka till! och säga att i alla fall jag hoppas på att få se en bild på er efteråt. Samtidigt vill jag passa på att säga att jag har använt din sida flitigt.... Cliparten är suverän och andra tips och inspirationen.
Själv har jag 2½ vecka kvar efter mindre än 3 månaders planering kvar... skulle ha varit en födelsedagsfest egentligen.... men vi hoppas med på bättre väder... annars faller vår idé med utomhusvigsel. Ja, det kanske ordnar sig.
Mina råd (efter att ha gjort detta en gång)
1. Försök att njuta av dagen! Även om det händer nåt litet missöde så kommer ni inte att minnas det sen, utan bara det vackra!

2. Titta på varandra när ni säger löftet.... lätt att glömma i nervositeten.

3. Ta ett djupt andetag innan ni går in i kyrkan och kom ihåg att hålla buketten långt ner... annars kan det se ut som huvudet växer ut ur den!

Ja, ta det med en nypa salt.... men NJUT! Det bara svischar förbi...

Anonym sa...

Lycka till med vädret! Själva lyckades vi pricka in den i stort sett enda dagen med uppehåll och dessutom sol på hela sommaren här ner i söder (30 juni), så helt omöjligt är det inte :-)

Skolfröken sa...

De lovar uppehåll på lördag, så det ordnar sig nog! Dessutom sägs bilderna bli bättre vid mulet väder än vid sol.