Sidor

24 juli 2007

Kräftor

Förresten: Det är ingen vidare bra ide att lägga sin vinterbleka kropp i solariet några dagar innan bröllop. Vi är knallrosa. Matchar iof färgtemat bra.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har följt din blogg nu sen vi bestämde oss för stt gifta oss, vill bara önska dig lycka till och hoppas att ni får en lika speciell och underbar dag som vi fick!
// Sofia

Sofie sa...

Lycka till! =)

Anonym sa...

Smorj in smorj in och smorj in! da lagger det roda sig lite fortare, men du ska se att det hinner forsvinna tills det ar dax!

MAtchar ert tema fast pa distans, lasa vid poolen ar inte bra om man glommer kolla klockan...

Lycka till med allt nu

Kram

Anonym sa...

Lycka till!
Tack förresten för en toppen blogg.

//Jennie Johansson

Anonym sa...

Jag var också knallrosa, ingen bryr sig en dag som denna och du känner dig garanterat lika fin ändå!PS. Det är ju ändå på mode att inte vara brun numera p.g.a. solens uv-strålning och hudcancerrisken :o)

Anonym sa...

Såg att du nyss hade kommenterat på min blogg, jag är glad att du tar dig lite tid att surfa och inte bara bröllopsgrejar även om jag fattar att ni har helt stört mycket att göra nu.

Hur har det gått med bil? Ska jag ringa och kolla om någon känner någon med schyst åk? Lovar inget men jag kan ju iaf kolla upp det.

Tänker på er och hoppas att ni inte stressar så mycket att ni är helt förstörda på lördag. Det kommer att bli helt underbart. Promise!
Håller alla tummar för uppehåll och helst solsken.

Anonym sa...

Hej där!
Jag gifter min nästa vår Maj-08 och har titt som tätt tittat in på din fantastiska blogg ända sen jag råkade snubbla över den första gången för flera månader sen.
Jag vill bara TACKA för alla strålande bra tips/tankar och idéer du delat med dig av på bloggen. Tack och ett stort LYCKA TILL på er stora dag på lördag!!
kram/Anneli

Anonym sa...

Detta inlägg var med i Metro idag som dagens bästa blogginlägg. Kul! Inspirerande & kul blogg för övrigt!
Hoppas ert bröllop blir underbart!