Sidor

18 juli 2007

Klänningsäljare spårlöst försvunnen

Nu har jag mailat Ebay-säljaren för sjätte gången för att fråga wherethefuck min klänning är! Han har dock gått under jorden. Vad gör man med såna idioter? Finns det Ebay-torpeder att leja?

Skitsamma pengarna, men nu har jag inget att ta på mig som går att dansa i på kvällen. Får ta mig ut i helgen och tokleta helt enkelt för efter testningen av brudklänningen igår är det tydligare än någonsin.. den går absolut inte att dansa i!

2 kommentarer:

Mrs S sa...

Har tyvärr inget bra råd att komma med, hota med dåligt omdöme? =/
Tänkte däremot tipsa dig om att Laura på norrmalmstorg har jättesöta korta vita klänningar fast de är nog lite väl dyra...
Jag vet inte hur mycket du är villig att lägga på din aftonklänning. Min Kinaklänning gick ju åt helvete men trots att jag fick sy en ny hos sömmerska här så hamnade den totala slutsumman inte på mer än 5000:- och det är ju en bra bit under vad många andra klänningar kostar.

Anonym sa...

Jag hade en klänning som hade ett litet släp som inte gick att ta upp där bak - men jag bad alla mina danskaveljer att inte ha mig att backa - och det gick bra.. så om det är för den skull du inte kan dansa i klänningen så kan du be att få dansa framåt :D

Prote från Finland