Sidor

27 maj 2007

Bröllopsresan vi längtar efter

Bättre sent än aldig. Nu har jag skickat ut offerstförfrågningar till massor av resebolag. En vecka safari i Tanzania och minst en vecka sol och bad på Zanzibar är tanken. Vi vill åka någon gång i december, allra helst över jul och nyår. Aaaah..! Blir helt spattig när jag kollar olika paket på det här. Vill bara ta min sarong och ett par flipflops och sätta mig på flyget!


Har du varit där och har några tips så bli vi glada för dem!

6 kommentarer:

Erica sa...

Åh det låter underbart! Har tyvärr aldrig varit i Afrika.

Martina sa...

Oh vilket bra val!

Jag och min blivande var både på förlovningsresa och "för-bröllopsresa" på Zanzibar! Helt underbart. Om det är så att ni skall välja mellan nordkusten och östkusten så rekomnderar jag nordkusten. Visserligen är det mer folk på nordkusten, på östkusten har man stranden för sig själv, men den stora fördelen i norr är att det inte är nåt tidvatten, vilket det är i öst, där kan det va lågvatten halvadagen så att man inte kan bada!!

Om ni är i Stonetown på Zanzibar så missa inte Fhurudhani gardens, en matmarknad på kvällen där man kan köpa grillad seafood, mmmm!

Anonym sa...

kolla in företaget introducing africa, Tengo heter mannen som har ett eget resebolag. Långt billigare än de flesta och med samma utbud!

I nöd och lust sa...

Stort tack för tipsen!
Har ni fler så blir jag hur glad som helst..

Nina sa...

Åh, jag känner igen det där med att bli alldeles spattig! Vi bokade vår bröllopsresa för några veckor sedan och jag kan fortfarande inte sluta le =)
Vi har bokat flyg till Thailand och hade tänkt köpa stora ryggsäckar eftersom vi ska resa runt en del. Fast under de sista dagarna i Bangkok blir det nog till att köpa en extra resväska att stuva ner alla inköpta prylar/kläder/väskor/pryttlar i... LÄNGTAR!

Anonym sa...

Blir avundsjuk nör jag ser er bröllopsresa.
För 4 år sedan var vi i Tanzania på safari och sedan på Zanzibar. En helt underbra resa.
På Zanzibar friade min blivande man och på lördag 9/6 gifter vi oss!

Lycka till med båda bröllop och resa!