Sidor

15 februari 2007

Suck

Där sprack planen för ingångsmusiken. Etta James vackra låt "At last" på cd får inte spelas i kyrkan. "Vi tillåter ingen musik på cd eller kassettband" meddelade prästen igår på alla hjärtans dag-konserten.
Nehepp.

8 kommentarer:

Ivana sa...

Åh nej, tänk om prästen säger samma sak till oss?! Bäst att göra en back-up plan :)

Kerstin Kallin sa...

Går den att göra live då tror du? Har ju lyssnat men jag minns inte riktigt...

Anonym sa...

Åh, det är fördelen med att gifta sig borgligt. Men vad tråkigt för er!

anna k. sa...

Nä, det suger ju verkligen. Vi gifte oss borgeligt och hade 'My Girl' av Temtations som ingångslåt. Kan säga att jag inte hörde en ton av ren nervositet!

Anonym sa...

Vad svårt att behöva tänka om, men levande musik slår nästan allt! Alla låtar går ju att spela och sjunga, ofta tycker jag att det är trevigt med en ny- eller omtolkning av låten.
Jag har en liten, och än så länge hemlig, dröm att min fästmans systrar (som kan sjunga) ska sjunga "heartbeats" av the knife och senare omtolkad av José Gonzales... får se hur det förslaget tas emot...

Anonym sa...

Men varför deet!?

Anonym sa...

Vet inte varför.. för att dom tycker att det är sabbar feelingen förmodligen?

Ja ja.. vi får väl antingen hitta ngn bra solist till ingångsbiten eller köra instrumentalt.

Eller borgligt. Men det vill jag egentligen inte.. men vad fan. Då slipper man ju psalmerna också. Det vore ju ett STORT plus.

smul sa...

okej det är skittöntigt av prästen att bestämma att det inte får vara annat än live (och förmodligen sakral?) musik i kyrkan. Det är ju regler som gäller från kyrka till kyrka.

men om du skulle vilja ha musik som är live med kvninliga solister känner jag en som känner många sådana som är utbildade på musikhögskolor och annat. de sjunger nog helst åt folkvisehållet skulle jag dock tro.