Sidor

15 januari 2007

Favorit i repris

Har bloggat om de här små snyggingarna förut, men måste ändå göra det igen. Är dom inte underbara? Små små brudpar som man kan använda för att dekorera varje lilla bakelse med om man nu inte vill köra på tårta. Caketoppers för alla!

Går att köpa hos PlumParty.

Själv är jag lite inne på bakelser istället för tårta. Känns så mycket smidigare att frakta och förvara än en stor tårta för oss som ska ha egen lokal som ligger lite off.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka söta små figurer! Måste även passa på och berömma för den fina, ambitiösa och informativa bloggen!

Anonym sa...

Hej och välkommen hem! Hoppas att din resa varit bra. Själv så åker jag med min man på en försenad (6 månader) bröllopsresa till Tokyo och Malaysia om två veckor. Längtar som bara den! Vill gärna höra mer om staden.

För ett tag sedan svarade jag på ditt inlägg där du frågade om någon hade provat "Kina-klänningarna", men min kommentar försvann..


Jag gjorde en del research innan jag köpte min klänning som jag mer än gärna delar med mig av (både till dig och andra) om det finns intresse. Bilder på klänningen finns också.

Anonym sa...

Sara> Tack. Resan har varit sjukt bra! Är avundsjuk på dig som får åka dit snart, du har verkligen en stad att se fram emot.
Jag berättar gärna mer om resan, och hör mer om din klänningsforskning!!! Maila mig gärna på bloggadressen@hotmail.com så svarar jag så fort jag bara kan.

Anonym sa...

Malin> Tack för berömmer, kul att du gillar sidan!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Mumsig bakelse!
Jag måste bara säga att ditt sidhuvud är sjuuuukt gulligt!