Sidor

29 januari 2007

Babysteps

I dag har jag kontaktat fotograf och bageri, beställt tygprover på min Kina-klänning och börjat skissa på texter till trycksakerna. Festprogrammet är väl det som kommer bli svårast. Har än så länge bara punktat upp ungefär vad vi tänkt oss för innehåll. Meny, Välkomna-text, Om oss.. osv. Resten måste man väl vänta med tills man vet exakt vilka som kommer.
Här är ett gammalt inlägg med lite saker man förslagsvis kan fylla sitt program med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, gick det att beställa tygprov? Det var nämligen det jag var lite oroad över. Är lite tyg-oman och oroad över att tyget skulle se billigt ut. Berätta gärna i bloggen om dina erfarenheter. Gillar föressten bloggen jättemycket. En bra insperationskälla för oss (jag + snart man) som inte orkar surfa runt hela nätet...

Anonym sa...

A-K > Det är det jag också var orolig över först, men nu löser det sig ju fint. För femtio kronor skickar de över lite olika tygprover, knappar och tyllapplikationer. Asbra!
Kul att ni gillar läsningen förresten!

Catarina sa...

Jag sydde upp en klänning när jag var i Kina och dom är ju väldigt bra på att sy. Mycket bättre än i Thailand. Så det blir nog jättenbra.
Jag kanske ska ta ditt länktips och beställa en "fylla-30-års-festklänning"

Anonym sa...

Blev också lite sugen på att handla från Kina. Hur beställde du tygprov? Tusen tack för din blogg, jag spar hur mycket research som helst på att du finns ;) det är guld värt med såna som du!!!!