Sidor

10 december 2006

Öm i fötterna

























Så nu har vi testkört vårt barnklädesprojekt på publik. Smilfink såg dagens ljus på Street under helgen och det kommer som det ser ut tack och lov ligga lite Smilfinksjulklappar under svenska granar i jul. Superkul!

5 kommentarer:

Kerstin Kallin sa...

Vad roligt att ni fick sälja! Bilderna är jättefina. Det grämer mig verkligen att jag inte hann komma förbi. Hinner INGENTING nu känns det som. Inte ens adventsljusstaken är framme... Har ni screentryckt eller använt nån annan metod?

Anonym sa...

Kerstin> Det är lugnt, vi är där nästa helg också. Julpynta hemma den tredje advent så knatar du ner och hälsar på oss efteråt! :)
Varför all stress? Har du öst ut skriftliga uppgifter på kidsen igen?

Anonym sa...

Kerstin>> Och förresten, ja - det är screentryck. Har du tips på ngt billigt ställe som gör sånt om man lämnar in så tipsa GÄRNA! Det vi använde nu var rätt dyra.

Kerstin Kallin sa...

Ja, jag förbannar mig själv för att det ALLTID blir så jäkla mycket att göra innan betygen ska in. Elevkrakarna ska ju alltid lämna in ALLT alldeles för sent, och så hatar man sig själv för att ha gett en massa skrifliga grejer... Hopplöst. Kul att jag får en ny chans att kolla in marknaden nästa helg iaf. :-)

Har tyvärr inget bra tips på tryckeri, jag försöker ju trycka mitt själv. :-) Undrar hur man gör för att få flerfärgstryck på rätt ställe på varann? Det är min nästa utmaning på Gocco-fronten.

Anonym sa...

Gillar kläderna, gillar dig! You go girl!