Sidor

05 mars 2013

A girl´s gotto do

Foglossningen gjorde entre med besked redan för några veckor sedan, och nu har vår hiss stängts av för renovering som lite grädde på det jävla moset kan man säga.  I tre veckor ska den vara avstängd, och vi alltså släpa overallklädda trötta barn upp och ner för fem trappor för att komma in och ur huset.
Oh well... det underlättar i varje fall att slippa kånka matkassar under den här perioden tänker jag muntert och har just klickat hem käk från Mathem för halva månadslönen. Som ska levereras vid dörren i morgon kväll. Ljuvligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till ett barn till! Vad häftigt! Jag har ju också följt dig länge och vet ju att det inte var helt lätt med nr 1 - och nu har ni snart 3!!!

Själv väntar vi på BB om ett biologiskt syskon till vår adopterade son men det drar ut på tiden och månad läggs till månad...
// litenlangtan

Zandra sa...

Litenlängtan: Hej, vad roligt att du läser fortfarande.. och vad FANTASTISKT att ni ska utöka familjen ytterligare! Förstår att det måste vara jobbiga dagar i väntan på barnbesked.. hoppas ni inte behöver vänta så länge till. Är sonen förväntansfull?
Tack för gratulationerna! Det är oerhört spännande det här tycker jag.. och precis som du säger så är det ju såklart extra socker på lyckan när vi först inte såg ut att få någon familj alls.
KRAM