Sidor

23 december 2011

Uppdatering

Passar väl på att blogga nu då nu när resten av familjen tar sig en siesta. Andres utslagen efter sin djuphavsfisketur, Rigo tydligen "lite arg" efter en lång förmiddag av badande och Bimsan mest däckad av värmen.
Nya hotellet skiljer sig en hel del från det första. Det här känns mer ett vuxenhotell, ligger på stranden och är inbäddat i djungel. Restaurangerna kör olika teman varje dag och käket imponerar hitills. Servicen är inte alls lika bra och frappochinon smakar bajs, men annars känns allt lite flärdigare på det här stället.
Rigo saknar Love som tusan, men leker fint med lilla Tilly och sin nya sjuuukt uppskattade gula bil från filmen Cars. Den ska han visa Love när vi kommit hem upprepar han gång på gång. Idag har unge herrn inte varit på något strålande humör direkt. När jag frågar honom hur han mår svarar han "jag är lite arg". Det handlar mycket om att vara arg nu. Vem som är arg, och varför man blir arg. Hoppas det vänder eftet vilan då vi ska iväg på tapasmiddag.
Igår kväll åkte vi in till stan för att bland annat fylla på blöjförrådet och hamnade lite off turiststråken för första gången vilket var spännande och fick samtidigt insupa lite julstämning på en mexikansk julmarknad.
Imorgon är det julafton med allt lattjo skumt det innebär här. Medhavd glögg på stranden vid solnedgången är tanken som sedan följs av skaldjursmiddag, presentutdelning av tomten, piniatakalas, disneyshowen "Fantasia" och så ballonguppsläpp vid tolvslaget.

Inga kommentarer: