Sidor

08 juni 2010

Är du medlem?

Sedan jag blev en Buzzador så har jag fått testa och tycka till om en massa bra grejer. Ost, pasta, ansiktskrämer, tandkräm och barnmat bara för att nämna några av dem.
Nu söker Buzzador fler som vill vara med och testa saker gratis för att sedan ge dem feedback om produkterna. Just nu är de särskilt intresserade av gravida och småbarnsföräldrar - så om du inte redan är med se till att bli det här!

Andrum

Idag är inte humöret på topp precis. Rigo är förkyld och har varit grinig från det att han vaknade (halv tre i natt), jag och Andres ryker ihop så fort vi ses, huvudvärken ligger och pyr, jag hatar Iphonens taskiga batteritid och så är jag trött på GI-livet potatisgratäng- och rosevinsförbud.

Därför ska det sitta extraskönt just idag att gå på teater med mamma ikväll. Se Enskedespelets uppsättning av Momo - kampen om tiden och andas försommarluft en stund utan snorig bebis som hänger mig i jeansen. Amen.

Rejäl rensning

Vårt hem behöver en rejäl utstädning på bra-att-ha-grejer som bara ligger och skräpar. Vinden är full att junk och i källaren har vi också stuvat undan en massa prylar som bara tar plats. Två lådor gardiner-som-kanske-inte-är-så-snygga-men-kan-funka-om-vi-köper-stort-hus-någongång-liksom. Så nu åker flyttkartongerna fram och så fort vi får tid åker vi ut till Täby Galopps bakluckeloppis och kränger rubbet! Finally.

Hejja pappa!


Rigo hejar på under Stockholm marathon, vilket kanske bidrog till att få pappan sin i mål under fyra timmar. Bra jobbat darling!

01 juni 2010

För exakt ett år sedan..

låg jag och snusade på en nyfödd liten namnlös bebis på Södersjukhuset. Ett år - som har gått precis så där fort som alla sa att det skulle göra. För fort.

Grattis jordens finaste lilla unge!



Tips till andra rookiesföräldrar - blåbärstårta just, är ingen hit som förstaårstårta. Om ni har något annat än svarta textilier i hemmet.

Rigo gör sin Steve Hawking-min