Sidor

16 april 2010

Egna antihalkduttarStina tipsade mig om man med hjälp av Pebeo´s Volume Touch textile kan sätta egna halkduttar på barnstrumpor, vilket jag testade idag. Rita på, låt torka i minst sex timmar och stryk sedan från avigsidan med strykjärn - och vips har man fått värsta antihalkeffekten. Passade på att göra en tischa också med finaste namnet jag vet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fiffigt... jag tackar för tipset :)

Anonym sa...

Jag bloggade om det för ett tag sen, har köpt och testat och det är ju super! Har haft så svårt att hitta strumpor och strumpbyxor med halkskydd på.

erica sa...

Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att "leka" modell=)

KRAM/ Erica

Zandra sa...

Soffy> Ja, det funkar ju verkligen! Skitbra tips. Var kanske dig Stina fått det från då. :)

Erica> Har röstat på dig nu. Klart du ska vinna!

Kajsa sa...

Fantastiskt! Jag har hört talas om produkten tidigare, men glömt av det. Nu när du påminde om det (och länkade till produkt) ska jag ta tag i det. Ffa strumpor till större barn är det supersvårt att hitta med halkpluppar och det är ju då de springer som mest.