Sidor

15 februari 2010

Nu behövs bara lite sol

Fick skön sommarfeeling idag när jag shoppade det här linnet till Rigo, och började drömma mig bort till overallfria dagar, uteserveringsfikor, picknickhäng och solkyssta kinder.
Med det är ju en evighet dit så nu ska jag surfa sista-minuten-charters!

Tänker mig en svinbillig vecka till solen. Med pool, roomservice, promenadstråk och god mat. Hoppas hoppas.

8 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg mej. Jag hade en blogg: minlivsstil som nu är inaktiv. Vi var inne på samma retrostil när det gällde bröllop och pyssel. Jag är från Åland om du minns? vi skrev lite på bröllopstorget också. Det blev inget bröllop för mig. Lite tragedier har jag råkat ut för och lever ensam sen nåt år tillbaka. Hittade din blogg igen nu. Älskar den fortfarande. Jag bloggar inte längre men jag finns på facebook. ska följa din blogg nu när jag hittat min livsgnista igen :)

Zandra sa...

Hej Jenny
Visst minns jag dig! Låter inget vidare alls med tragedier i livet, skönt att livgnistan börjat återvända. Hoppas allt är bra.. bor du kvar på Åland?
Kram

Jenny sa...

Jo jag bor delvis kvar på Åland. Jag pluggar i Småland (bor i studentboende) så jag åker bara hem på loven. Har byggt om mitt liv de senaste åren. Börjat plugga på universitet, klippt å färgat håret, börjat träna, flyttat. Startat ett nytt liv. Mår bättre nu :) Blev kär på nytt nyligen men fick nobben. Så nu e jag olyckligt kär men klarar mig rätt bra ändå. Försöker fokusera på annat. Goda vänner t.ex. Fast jag drömmer fortfarande om bröllop och barn. En dag kanske drömmen slår in hoppas jag :)

Zandra sa...

Vad härligt att du mår bra! Hellre nobben än att aldrig bli kär igen tänker jag. Klart att du kommer träffa rätt en vacker dag. Oftast händer ju allt det där braiga i ens liv när man minst anar det.
Stor kram!

Jenny sa...

Tack för kloka ord :) Vi skrivs igen!

Anonym sa...

Å dra till värmen, det vore nåt! Vi kom ju inte iväg på nån bröllopsresa! Men resa med Skruttan vet jag inte, hon är överallt nu och galet svårsövd. Men när hon blir lite större ska vi åka!

Hon som rökte snusk kom sist...så man kan ju säga att alla ljusen brann ut;)

The Primetime family sa...

Ah vilket coolt linne! Han kommer bli stylish den dar lilla Rigo! towe.

Therese sa...

Vill bara säga att det är otroligt roligt att du funnit lite tid och inspiration och börjat blogga lite igen, din blogg är utan tvekan en av mina favos-all-times.

Förutom det måste jag ppeka hur otroligt söt Rigo är!

Ha en härligt underbar helg!

Med varma hälsningar / Therese