Sidor

21 februari 2010

Finnes: Kyckling i mjukisbrallor

I morgon bitti ska jag på arbetsintervju och jag insåg väl först nu egentligen att jag borde se lite representativ ut då. Kanske göra något åt frisyren som blev knallgul när jag skulle bleka den själv hemma förra veckan, och hitta något annat att ta på mig än de mammajumpabyxor och hoodies som gått varma här senaste året?
Då det inte finns tid för ansiktslyft eller bukoperationer så blir det istället en rask promenad till Globen nu för inköp av askblond toning och skjorta.

5 kommentarer:

Sandra Rönningen sa...

Hihi jag känner igen mig så väl! Jag har en 1½-åring och en 3 månaders bebis här hemma och det är inte riktigt som det brukade vara förr...

Lycka till på arbetsintervjun!

Har en liten tävling på min blogg för att fira lite =) Kika gärna in och var med!

Kram!

erica sa...

Hej på dig, hoppas allt är bra, lämnar bara ett litet avtryck och önskar dig en trevlig kväll!

vad kul att du också gillar fina barnkläder, det gör jag med, älskar minirodini! Nu har jag en tävling i bloggen där man kan vinna en valfri tröja från paul frank

Kram Erica

Cissi sa...

Hej, vilken bra blogg. Tänkte starta min bröllopsblogg- ja det finns ju inga sedan tidigare... ;) Men i alla fall. Hur gjorde du när du la in bilder på dukningar osv. Frågade du fotografen om lov innan eller räcker det med att man skriver under vart den kommer ifrån?

Tack på förhand

MVH// Cecilia

björne sa...

Hey snyggis, lycka till!

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka på bloggen och hoppas att intervjun gick bra..