Sidor

13 augusti 2009

Hälsningar från Halmstad


Foto: Rigo, av Theresia Viska.

Vi har hyrt ett miniatyrhus vid stranden i Halmstad som vi bott i en vecka snart nu. Här grillar vi, spelar yatzy, lyssnar på årets skörd av sommarpratare, sjunger vaggvisor och promenerar. All dandy med andra ord.

Förresten, ett klockrent blogginlägg.

04 augusti 2009

Mitt-i-semestern-rapport

Så, nu har vi bott i kolonistugan i en vecka, cruisat lite med vår finbil, haft en råproffsig fotograf hos oss som tagit familjebilder (ska visa sen), fått vänja oss vid lite andra sovvanor (man ska fan aldrig skriva såna där skrytinlägg som jag gjorde om hans långa sovpass, det slår tillbaka direkt..), ätit på tok för mycket onyttigheter och löst helvetiskt många korsord.
Och här är vi i halvtid i semestern. Svettiga och glada.
Jag gräddar västerbottenostpajar som ska med till pappas kräft och surströmmingskalas ikväll. Mannen packar resväskorna som ska stuvas in i bilen i morgon bitti igen, ungen sprattlar i babysittern och katten ligger och slaggar bland tvätten.
I morgon åker vi till Jönköping och Gränna för en dag, därefter dejtar vi Göteborg i ett par dagar och så Halmstad i en vecka på det. Vi avslutar sedan i vackra Mölle med ett par nätter tillsammans med kompisarna som fick en dotter i samma veva som Rigo kom. (Han är förresten en kloss på sex kilo nu!)
Hörs om ett tag!

Mitt nya fodral

Jag önskar att jag kunde säga att den här kroppen har ju minsann fött barn, så skit samma. Men det känns fan inte skit samma.
Jag ser ut som ett ösregn och det känns jäkligt avlägset att kunna tro att den här hyddan någonsin kommer kunna bli sig lik igen.

03 augusti 2009

Hej

Sitter med en trött uppkoppling här i vår nedsläckta kolonistuga och tänkte mest säga hej innan jag anslutar mig till resten av familjen som ligger och leker flygplan i sovrummet.
Här har vi bott i en vecka nu. Slöa trädgårdsdagar och varma grillkvällar och jag kan inte minnas att jag någonsin varit så sjukt glad som nu.