Sidor

21 september 2009

Mitt nya charmiga jag

Alla pratar ju om vilken empatisk personlighet man utvecklar när man fått barn, men det känner jag inte alls igen mig i. Jag vill istället döda minst tio gånger om dagen.
Motorcyklisten som brummar förbi min nyss insomnade son så han vaknar och blir rädd - döda. Ambulansen med sirenerna på - döda. Babysimsläraren som stoppar fingret i hans mun - döda. Tanten som hostar på bussen utan att hålla för munnen så här i swinefluetider- döda. Restaurangpersonal som suckar när man kommer med barnvagn och ska käka - döda. Barnläkaren som ger honom vaccinationssprutor så han gråter - döda. Små barn som klämmer för hårt i honom när de ska klappa - dööööööda.

11 kommentarer:

Lilian sa...

hahahahahaha. skön du e z! Kram

björne sa...

Låter som många av problemen skulle lösas med att flytta till en småby. Lungt och stilla med väldigt få folksamlingar och inget behov av lokaltrafik. Haugesund väntar med frisk luft och stillhet. Plus att vi har egen babysimningbassäng ihop med goda vänner och inga scary lärare.

Anonym sa...

Folk som ska glutta ner i vagnen när hon håller på att somna - döda.

Lilla Duktig sa...

Haha!
Är det inte bara instinkt och självbevarelsedrift då?

Anonym sa...

Hmm, skönt att man inte är ensam med sina mordiska tankar. ;-) Själv hatar jag när kreti och pleti ska pussa MIN son på munnen. Usch.

Catering i Stockholm sa...

Söker du Catering i Stockholm?

Anonym sa...

hahah :)


metrobloggen.se/sexigastebloggen

Mathilda sa...

Okända (och kända, för den delen) människor som ska peta Elsa i ansiktet i tid och otid - döda!

Gamlingar som sträcker ut armarna och nästan sliter Elsa intill sig - döda!

eco chic sa...

Hahahah, roligt! Jag känner igen mig!!!

Katja sa...

hahaha, åh vad jag skrattar och känner igen mig. Empatisk och snällare människa har jag nog inte alls blivit.. har kommit på mig själv med att vilja köra på pensionärer på hälarna för att de går framför på tok för sakta medan dottern gastar för full hals i vagnen. Har dock inte gjort det.. än ;-)

Toves sa...

Kom hit från Hanna och känner såklart igen mig!

Men du glömde alla okända som vill peta. Nu när nästa barn kommer ska jag peta tillbaka om de hinner peta loss. Annars ska jag fråga om de vill bli petade på!