Sidor

21 juli 2009

Föräldrar som bor nära är the shit

Förra helgen var vi ute och åt på Berns Bistro bara jag och mannen. Musslor och cremé brulee. Sonen sov tryggt i sin mormors famn de fem timmar vi roade oss på stan.
Ikväll tog svärmor hand om honom medans vi passade på att gå och se Brüno. Satt där i biomörkret och käkade popcorn som vilken vanlig människa som helst som inte alls har ett litet barn fastklistrat i sin bröstvårta. Fantastiskt.

4 kommentarer:

Mrs S sa...

Ja det är verkligen toppen. Jag har inte lämnat Tutan några längre stunder än men bara att kunna åka och handla själv är så lyxigt.

Sarah sa...

ååååh jag är så glad för att du har uppdaterat din blogg :) jag vart så förvånad när jag loggade in på den o såg att du uppdaterat så jag funderade på om jag gått in på fel blogg :P men vart glatt överraskad och möttes av tre nya inlägg :) vi vill veta mer om ert liv med Rigo :)

Zandra sa...

MrsS> Rålyxigt. Bara den timme på söndagar när Andres är ute och promenerar med honom själv och jag har tid att slösurfa/duscha/rita är hur grym som helst. Behövs verkligen inga långa stunder.

Sarah> Vad kul att du tycker det! Ska se till att försöka uppdatera oftare.

Anonym sa...

Så skönt! Vi har inte lämnat Skruttan, och har tyvärr heller ingen som vi kan göra det till. Skulle va min brorsa då, för där har jag lite barnvakteri att ta igen.