Sidor

08 april 2009

Here comes the water

Igår kväll upptäckte jag att mina fötter svällt upp till sin dubbla storlek! Jag skojar inte. De ser helt sjukt lustiga ut. Så lustiga att jag inte ens vågar visa upp en bild här på dem. Men tänk er ett par meloner som det sticker ut pyttesmå tår ifrån likt små vinbär.
Helt chockerad sitter jag här och stirrar på dem nu.
Fula. Men roliga. Fortfarande funktionsdugliga tack och lov.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oj.
Har du några skor som passar?

Zandra sa...

Vet inte riktigt. Får väl köra sockiplast annars. :)

L sa...

hahahahahaha förlåt att jag skrattar men jag skrattar inte åt dig... jag skrattar åt att du skriver så skönt :) Förstår problematiken... men det kommer gå över.. som alla säger till mig *S* å tack för komplimangen ang mina foton!
må så gott å ta hand om er!
kram

Anonym sa...

Jag har som tur bara svullnat lite, mest i höger fot. Och det är inte så snyggt...Men benen gör dj...ont på nätterna, inte kramp utan bara ont. Funkar varken att ha dem högt eller lågt...På dagarna när jag tar en gubbvila sover jag hur bra som helst!

Maria sa...

Hahahha allt jag kunde tänka på under min gravid var mat, men min beskrivning av mina fötter var inte frukt/bär så som du. Jag ringde mamma och grät:
Mammaaaa mina fötter ser ut som två brödlimpor med fem köttbillar på varjeeee!

hahaha

Mari sa...

En sån rubrik får du ju inte skriva! Jag trodde att vattnet hade gått och blev rejält fundersam.

Kan tillägga att Crocs är tacksamt vid melonfötter.

Zandra sa...

Lilian> Detsamma. Var rädd om dig och ditt hjärta! Kram

Mari> Haha, åh gud.. ja tänk om. Inte på ett gäng veckor än får vi hoppas.

björne sa...

hehe, det minns jag gott. Hade så svullna fötter (ända upp till knäna) att det kliade i skinnet av sträckningen. Efter förlosningen kissade jag fram benen och vristerna på ett dygn :)

Lilla Duktig sa...

Wow!
Jag såg min väninnas fötter i det tillståndet. Det var... fantastiskt!
Haha. Roligt var också att hon tvingade sin sambo att måla hennes naglar i skrikiga färger hela tiden. Den killen är numera expert på nagelmålning...

Skolfröken sa...

Hahaha, I can SO relate! Fast mina kom senare, typ sista månaden. Det var inte vackert :-) Och inget funkar heller, det är bara att ligga med fötterna högt och skratta åt dem. Och dricka mer vatten, ironiskt nog.

Hoppas det inte gör ont, det gjorde det på mig i slutet.