Sidor

10 november 2008

Butterflies

Ni vet när man precis träffat någon och det börjar gå upp för en att han kanske är lika intresserad av en själv som man är utav honom? Lite tjockt i halsen och varmt i magen liksom.
Man vill sms:a små kärleksförklaringar eller perversiteter en gång i timmen, och kan liksom inte riktigt tänka på något annat än på denna någons läppar.
Den där perioden när man beter sig som en idiot som luktar saligt på otvättade t-shirts och telefonkluddrar ett och samma namn gång på gång i snirkliga bokstäver med hjärtan runt.

Precis så känner jag för min man just nu.

5 kommentarer:

Emmas inne och ute sa...

Vad underbert härligt att du känner så för din man! Nästan så man blir avundsjuk. Hur gör man? Hur håller ni kärleken vid liv? Några hemliga knep?

Må så gott! Kramar

Sandra sa...

Mina graviditetshormoner gör att jag känner på just detta sätt. Kan ligga och snusa på sambons kudde hur länge som helst när han är på jobbet och jag har sovmorgon.

/En trogen läsare sedan långt tillbaka.

Zandra sa...

Emma> Oh no, jag är dålig på sånt.. det finns nog inga trix, då skulle jag ju alltid känna så här. :)
Men vi är ifrån varandra ganska mycket vilket jag tror är bra i vårt fall. Och så tror jag att vi är riktigt bra på att stötta varandra och få den andra att känna sig bra.

Sandra> Låter hur mysigt som helst! Grattis till bebisen i magen!

Anonym sa...

MEN, så mysigt.
Dessutom underbart att vilja skriva ner sin mumskänsla för sin man!

http://livethosmig.blogg.se

Mia i Gävle

Anonym sa...

GUD vad härligt att läsa! Tittade genom era bröllopsbilder och det alla kärlek syntes genom bilderna och datorn :) Nu fick jag hopp...