Sidor

04 september 2008

Namasteee

Jag börjar undra om jag inte är lite för omogen för gruppträning egentligen. Som idag när jag var på Yoga och vi alla barfotabarn "hälsar på solen" och ligger och andas högljutt genom näsan i ställningen "hunden". Alla ser mycket seriösa och anliga ut. Jag försöker desperat fånga någons blick så vi kan fnissa ikapp över hur nuts det här egentligen är. Men icke. Får koncentrera mig till max för att inte göra pruttljud när vi ska svanka med röven mot vår grannes ansikte eller bryta ihop i skrattsalva när vi avslutar passet med att tacka varandra på indiska. Oh my alltså. Men man vänjer sig nog.

4 kommentarer:

bjørne sa...

Hehehe, kænner det samma! Var på youga førsta gången i tisdags och visste inte var jag skulle gøra av mig sjælv.

Västmanländskan sa...

Åh - känner igen mig så. Jag blir så totalt hysterist fnissig på alla sådna där saker. Har försökt mig på yoga, medittion coh pilates, men kan inte ta det på allvar.

http://ulejbro.blogsome.com/2007/10/01/tank-dig-att-du-ar-en-skoldpadda/

Mrs S sa...

Haha ja det där är så jävla seriöst. Gick på yoga i Hemsedal och vi sulle börja varje pass med att stryka av oss all dålig energi vi samlat på oss och sen kasta den på elden (det brinnande ljuset i mitten) Vi skulle även samla ihop all dålig energi i våra hem och kasta ut ur huset, rum för rum. Mmm, jorå.

Tania sa...

Jag vet precis. Provade yoga tre gånger och upptäckte att det bara var jag som var fnissig alla andra var så seriösa och jag kände mig som om jag var med i en film