Sidor

03 juni 2008

Löfte till mig själv

Att bli bättre på att följa magkänslan!

Idag har jag gjort en bra sån grej. Sagt upp mig. Sagt tack och hej men det är inte kul att gå hit längre. Och bye bye till trygghet och pengar och visitkort. Men hej hej till möjligheter och frihet och sova gott om nätterna.

Jag känner mig lite sprallig i själen nu. Och varm i magen.

14 kommentarer:

annape sa...

Way to go girl! Funderar på samma sak, kanske nästa vecka om inte saker och ting blir bättre...

Anonym sa...

Modigt! Det kommer ju gå toppebra för dig. Jag är väldigt nyfiken på ditt projekt som du skrev om för ett tag sen.

Anonym sa...

Magkänslan rules!!!!!

Anonym sa...

Så bra beslut. Ibland funderar jag vad jag gör på mitt nya jobb egentligen. Får gnälla nu för jag varit där i tre månader, men usch vad det suger.... Funderar på att börja flyga igen... Följer dig med spänning.

Anonym sa...

Så gjorde jag med i höstas.. Var arbetslös ett halvår och fick inte ens något från A-kassan - inte ett öre. Är SÅ glad att jag gjorde det ändå för nu har jag världens bästa jobb! Man ska aldrig vara kvar nånstans där man inte trivs! Jag blev ju jättesjuk av mitt förra jobb och gick ner 20 kilo. Så jag vet hur det är att inte trivas! Hoppas du hittar något annat som känns bättre! :)

Anonym sa...

Helt rätt! Varför vara kvar på ett jobb som man inte trivs på? Livet är i alla fall alldeles för kort för att kastas bort på något sådant. Friskt vågat, hälften vunnet är en gammal klyscha som jag tycker passar rätt bra. Eftersom det inte finns något facit är det bara du som kan avgöra vad som är rätt och fel.

Anonym sa...

Grattis! Önskar jag var lika modig! Lycka till med vad du nu hittar på. Du verkar vara en jättedriftig och fantasirik tjej, blir säkert toppen vad du än gör.

Anonym sa...

Bra!!! Det var modigt gjort av dig, och mycket mycket vettigt.
Sänder dig varma lycka- till-med- nya-livet-hälsningar!

Zandra sa...

Ni är ju så fina och bra att man får en tår i ögat!

Zandra sa...

Ni är ju så fina och bra att man får en tår i ögat!

Zandra sa...

Oj, jag spammade just mig själv! :D

Brian sa...

Verkar vara ett vettigt beslut, grattis till det!

Anonym sa...

Modigt och klokt! Magkänslan är den bästa! Du verkar vara en kreativ tjej så du kommer säkert att ha fullt upp! Lycka till!

Perny sa...

Grattis till beslutet.

Jag har själv tagit ett sådant beslut för några år sedan, jag har inte ångrat mig en enda dag, låter inte som om du kommer göra det heller.