Sidor

03 februari 2008

Från och med nu gör vi allt själva

Vi har haft två hantverkare, nåja.. hantverkar-wannabees, här i sex dagar för att fixa till vårt sovrum. De har slitit ner strukturtapet, bredspacklat och slipat och i morgon var de redo att börja måla sa de idag. Så nyfikna tog vi oss in bakom all upptejpad byggplast för att ta en titt..

Oh my God!
Det är som om ett par tjackpundare med förbundna ögon gått loss därinne med sandpapper och spackelspadar. Inte en chans att de får komma nära mina väggar igen. Så i morgon bitti får mannen ta "snacket" med dem. Säga att vi vill avbryta jobbet och inte tänker ge dem full betalning.

Själv kommer jag sitta feg och knäpptyst i köket tills det hela är över. Hatar den här typen av jobbigheter! Tänk om det blir värsta bråket.

Ytterligare tre veckor innan vi har ett sovrum då. Suck.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, vad jobbigt! Och vad trist med klåpare till hantverkare. Hoppas att det löser sig tilld et bästa iallafall och att ni snart får ett nytt härligt sovrum.

Anonym sa...

Nej vad hemskt!! Vi håller på att planera flytt nu och ska plocka in hantverkare men nu blir jag ju supernervös...

Anonym sa...

Men hua, vi funderat lite löst på hantverkare tidigare, just för att det ska bli perfekt. Men med tanke på våra "skapligt" högt ställda krav, gissar jag på att vi gör det mesta bäst själva.